שחקני כרמיאל/צפת חוגגים עם אלבז (עודד חסין)
מאת: קובי פורטל ועודד חסין | 12.04.14 | 10:48
כשנדמה שהקבוצה של בוזורגי עם הראש בים, היא חזק בעניינים. הניצחון אמש (שישי) 1:0 על בית שאן העניק לכרמיאל/צפת את המקום החמישי. הפלייאוף העליון חם מהרגיל! צפו בתקציר
הפועל בית שאן היא אחת הקבוצות שסומנו להיות בפלייאוף העליון, אך עונה פורשת מאוד, ואפילו מאכזבת, מציבה את הקבוצה היום במקום שלא מוביל למשחקי הפלייאוף. חניכיו של קלוד דהן לא ניצלו את העובדה שהפועל הרצליה ומגדל העמק הפסידו, ובדומה להן גם הם איבדו 3 נקודות יקרות שיכלו להקפיץ אותם קדימה. אך מנגד, ניצבת לה כרמיאל/צפת שלא ויתרה כל כך בקלות, הצליחה לנצח וכרגע היא במקום החמישי.
בתחילת השבוע נדמה היה כי האווירה בבית שאן הולכת ונעשית שמחה יותר, שחקני הקבוצה חגגו הרמת כוסית במועדון ונראה כי יוצאים למין דרך חדשה. אך תקוות לחוד ומציאות לחוד.
פתיחת המשחק הייתה שייכת ללא ספק למארחים מבית שאן, בדקה השביעית מוטי אוחיון פרץ נהדר באגף, חדר לרחבה, יוגב אלישע שחקנה של האורחת הכשיל בבירור את אוחיון, לשופט המשחק לקח כמה שניות אך בסופו של דבר שרק לכדור עונשין מ-11 מטרים, מי שניגש לנקודה הלבנה הוא אוחיון בעצמו שבעט כדור לפינה השמאלית, בשאר דאהר הימר נכון והדף את הפנדל.

בית שאן הספיקה להתאושש מהחמצת הפנדל, והתקפה נהדרת יצאה לדרך כשבדקה ה-10 עמיר אבלס פרץ באגף, מסר כדור ליניב דרעי, הקשר איתר את אביב עזריה בצד השני הכניס לו כדור פנטסטי, עזריה בעט כדור חזק, אך דאהר פעם נוספת מציל את הקבוצה שלו מספיגה. ארז יוסף ניסה גם הוא להשיג את שער היתרון ומ-18 מטרים ממרכז הרחבה בעט כדור חזק שחמק מעל המשקוף.

בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה, בית שאן הגיעה להזדמנות נהדרת לכבוש, אביב עזריה הוציא כדור רוחב מהאגף, מוטי אוחיון הגיח מאחור וכשהוא לבדו מול דאהר מחמישה מטרים, פספס את הכדור. תוצאת המחצית: 0-0.
המחצית השנייה נפתחה וכרמיאל/צפת הגיעה להזדמנות הראשונה שלה בדקה ה-53 כשארד אלבז קיבל כדור ארוך, הקשר בנגיעה קטנה חלף על פני השומר שלו, ניצל חוסר תיאום בין הגנת בית שאן לבין השוער אוהד דוד, וכשהוא מול שער חשוף גלגל פנימה,
1:0 כרמיאל/צפת.

עם כיבוש שער היתרון, כרמיאל/צפת רצתה להשיג את השער השני, בעיטת קרן הוגבה לרחבה, אוהד דוד הדף לא טוב בניסיון הראשון, ארד אלבז מתוך תיבת החמש שלח כדור חזק אל מול שער חשוף, אך עמיר אבלס היה על הקו כדי להציל.
בית שאן לא ויתרה, והמארחת זכתה בכדור חופשי, יניב דרעי הגביה כדור מדויק לרחבה, תום דן הסתנן מבין כולם ונגח כדור חזק שנעצר במשקוף. בדקה ה-85 אליאור אוחיון איבד כדור לחן ידען, הקשר המוכשר החל בפריצה לכיוון השער, יניב דרעי הכשיל מאחור את ידען, שופטת המשחק מיתר שמש נראתה בטוחה בעצמה ושלפה לדרעי את האדום.
.jpg)
בסיום, חניכיו של בוזורגי משיגים ניצחון יקר שמכניס אותם למשחקי הפלייאוף, בית שאן לעומת זאת ממשיכה להתרחק, ובשבוע הבא תצא לעוד משחק לא פשוט מול אסי גלבוע.
צפו בתקציר המשחק (צילום: חיים ג'ורנו):
תגובות
+ הוסף תגובה