הקלישאה אומרת כי מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים. ע"פ מה שהיה ביום שישי במשחק בחולון, שחקני השקמה בהחלט הם לא הצדיקים כי את המלאכה הם היו צריכים לעשות בעצמם. צפרירים אמנם הקשתה עליהם את החיים אך בסופו של דבר נכנעה לשער בדקה ה-90 ויכולה לראות את עצמה מאוכזבת. היה רק צריך לראות את השמחה היו"ר, שמואל חיון לאחר המשחק כדי להבין כמה לחוצים שם.
הבעיה הגדולה של החולונים העונה היא החלק הקדמי. יוסי פליקר שפתח היטב את הליגה דועך בתקופה האחרונה וכך גם ארז ללוז שאיבד מהחדות שלו וללא התקפה ראויה אי אפשר לנצח משחקים.

עומר אלמשלי(בכחול),שער נצחון יקר מפז בתוך תוספת הזמן.(צילום:גיא גולדפרב)
השקמה לעומתה, עם חוד מאיים כמו וילנר, חן חג'ג' ואליאור וקנין לחוצה מאד ומתקשה לנצל הזדמנויות מה גם שמולה עמד אחד השוערים היותר טובים בליגה, עדי בויטר שלולא הוא המשחק היה מוכרע עוד במחצית הראשונה.
המארחת פתחה כהרגלה בבית עם הרבה התלהבות וכבר בדקה ה-5 התנהל ארז ללוז באגף ימין, שלח לפליקר שבעט מעל השער. מעבר לכך היה רוזנקוביץ' חסר עבודה לחלוטין. רבע שעה של משחק הספיקה לשקמה כדי להיכנס למשחק. היא אמנם שלטה במגרש אך לא הצליחה לסכן את שערה של צפרירים עד לדקה ה-30 אז נרשמה ההזדמנות הראשונה שלה. חן חג'ג' בעט כדור שטוח מתוך הרחבה לפינה של בויטר שזינק מצוין והדף. עד להפסקה ניסו החולונים לעקוץ במתפרצות אך נעצרו בהגנה היציבה של האורחים.

מוסא בן חיים(בכחול)ועמית סמט כהן מצפרירים במאבק.(צילום:גיא גולדפרב)
המחצית השנייה נפתחה בדיוק באותו האופן בו הסתיימה הראשונה. בדקה ה-51 קיבל אליאור וקנין כדור בתוך הרחבה כשהוא לבדו מול בויטר אך האחרון יצא היטב ובלם את הסכנה. דקה לאחר מכן היה זה יוסי פליקר שבעט מהאוויר כדור שחלף סנטימטרים מקורת שערו של רוזנקוביץ'.
הלחץ של השקמה המשיך ובדקה ה-65 קיבל לירון וילנר כדור שנהדף מהגנת חולון אך הוא הסתבך עם עצמו ונבלם. כשההתקפה לא ממש עובדת החליף בצעד נדיר מאמן צפרירים, יוסי גורדנה את ארז ללוז ומספר דקות מאוחר יותר את נוי ויצמן בקשרים להב בר ששת ויאיר שמחון בהתאמה. זה לא ממש עזר ובדקה ה-78 נרשמה ההזדמנות של המשחק. יעקב קורצקי המחליף, קיבל כדור ברחבה כשהוא לא מכוסה ובעט היטב אך בויטר בזינוק נפלא הדף לקרן. דקה לאחר מכן ביצע גניש את החילוף של המשחק כשהוציא את וילנר והכניס במקומו את חיאווי.

עדי בויטר,אלמלא שוער צפרירים התוצאה הייתה גבוהה בהרבה.(צילום:גיא גולדפרב)
בעשר הדקות האחרונות חולון התעוררה ובדקה ה-82 הגביה נוי ויצמן כדור קרן, רוזנקוביץ' תפס אוויר ודני משען שעלה לעזרת ההתקפה שיגר טיל שחלף ליד הקורה הרחוקה.
חולון רשמה עוד חצי ההזדמנות לפני שהמשחק הוכרע. עם הכניסה לתוספת הזמן פרץ חן חג'ג' אגף שמאל, המגן שלו חזי משיח לא כיסה אותו היטב וחג'ג' שלח כדור לתוך הרחבה שם ניצב יחיאל חיוואי שבעט, בויטר הדף מצוין היישר לעבר אלמשלי הלא מכוסה וזה בעט משלושה מטר פנימה, 1:0 קטן וחשוב ביותר לשקמה שנתבשרה עוד קודם לכן על ההפסד של חדרה בנתיבות.

שמואל חיון הבוס של השקמה מאושר בסיום המשחק.(צילום:גיא גולדפרב)
תגובות
+ הוסף תגובה