הקהל של מועדון ספורט 'רובי שפירא' (דף הפייסבוק הרשמי של קבוצה)
מאת: מיכאל וייסרמן | 14.09.14 | 18:29
48 שעות לאחר הניצחון הראשון של מ.ס 'רובי שפירא' חיפה אנשי המועדון לא עוצרים את ההתרגשות מהתצוגה של הקהל שלהם. לייבוביץ: "כל מי שהיה במגרש לא האמין שזה משחק בליגה ג'"
כ-600 אוהדים חיפאים הגיעו ביום שישי האחרון למשחק גביע המדינה בליגה ג' בין מועדון 'רובי שפירא' חיפה לבין הפועל טירת הכרמל. כזכור, חיפה ניצחה 3:0, וכבר ביום שישי הקרוב תשחק בשלב הבא של הגביע מול בית"ר חדרה.
אבל הסיפור הגדול של המשחק היה שייך להצגה הגדולה של הקהל החיפאי: "אף פעם לא ראיתי הצגה כזאת אפילו בליגת העל" אמר אחד העיתונאים שמסקרים את הקבוצות החיפאיות והוסיף: "כנראה שהקהל הזה היה כל כך רעב במשך שנים שהוא הוציא את זה היום".
48 שעות לאחר המשחק התקשו אנשי הקבוצה לעצור את הרגשות, אפילו שרובם כבר היו ברמות הגבוהות של הכדורגל. מאמן הקבוצה חנא פרהוד: "מבחינה מקצועית אני מרוצה כי בגביע חשובה התוצאה והשגנו תוצאה מצוינת. מבחינת כדורגל אנחנו יכולים לשחק טוב יותר ובטוח שנשתפר במהלך העונה".

פרהוד התייחס להקהל ואמר: "הקהל שלנו הוא המנצח הגדול של המשחק. הרבה שנים אני בכדורגל ולא ראיתי כזה דבר. הוא השחקן ה-12 שלנו ואני רוצה להודות לו על העידוד ובטוח שבמהלך העונה, נשמח אותו ויגיעו אוהדים נוספים".
גם קשר הקבוצה כפיר לייבוביץ שהיה בין המצטיינים במשחק אמר בסיום: "עשינו הכנה מצוינת לעונה והתחלנו להתאמן לפני שאר הקבוצות, דבר שבא לידי ביטוי במשחק. כמובן שהקהל שלנו היה מדהים וכל מי שהיה במגרש לא האמין שזה משחק בליגה ג'. הייתה אווירה של ליגה גבוהה יותר, משחק מצוין של שתי קבוצות. אנחנו היינו עדיפים בהרבה וכולנו תקווה שנמשיך את המסע שלנו גם בליגה וגם בגביע. בעזרת הקהל המדהים שלנו והסגל הקיים אני מאמין שנעשה היסטוריה העונה".
תגובות
+ הוסף תגובה