חוגג את השוויון של ב"ש. דודו כהן (עבדאללה אזברגה)
מאת: עבדאללה אזברגה | 25.09.14 | 13:58
מאמן הדרומיים חשש מתבוסה אך חניכיו חשבו אחרת. דודו כהן ואביטן העלו פעמיים ליתרון, בלומנפלד וכהן-צדק (חבש כיפה לבנה) הישוו. בוחבוט: "נביא שחקנים גם אם נצטרך לסדר להם מונית ממרכז הארץ".
אחרי שהתבשרה רק לפני מספר שבועות כי תשחק בעונה הקרובה בליגה א', מכבי ב"ש עדיין מהלכת על חבלי לידה לא פשוטים. למרות זאת, מצליחים החניכים של אבי בוחבוט לעלות על מסלול של שיפור ניכר. הבאר שבעים חזרו הביתה אחרי הפסד כואב אצל הפועל אזור במחזור שעבר, שיכון המזרח של טלספפה הגיעה עם ריח טוב מהתבוסה 0:3 שהנחילו להוד השרון. בסיום, חלוקת נקודות לעיני כ-100 צופים ב'וסרמיל' שחזו במשחק דרמטי וב-4 שערים שנכבשו כולם במחצית השנייה.
מי שהיה המנוע של הקבוצה מן הדרום היה אלירן אפריאט, שבדקה ה-37 קיבל כדור סמוך לרחבת קבוצתו והחל לדהור באגף שמאל עד סמוך לדגל הקרן של שיכון המזרח, משם הגביה למתן אפריאט (בן דודו) שנכנס כמחליף עשר דקות מוקדם יותר, הכדור פגע בדרך בידו של שחקן אורח. השופט דורון כהן שרק לפנדל, אותו בעט הקפטן הצעיר רן בננו לידי השוער. הזדמנות מצוינת אבדה לה. בדקה ה-57 טייל יאיר כהן-צדק המצוין ברחבת ב"ש והעביר לדניאל בלומנפלד (צמד בשבוע שעבר) שכבש מתוך הרחבה,
0:1 לשיכון המזרח. בדקה ה-72 הגיע השוויון; דודו כהן שוב נכנס כמחליף ובמשחקו השלישי ברצף שלח בעיטה חזקה מ-18 מטרים פנימה,
1:1.
עשר דקות לסיום, נרשמה הדרמה הגדולה במשחק – בזו אחר זו. משה אביטן החזיר לדרומיים את היתרון בשער מצוין,
1:2 מדהים למקומיים. מרוב שמחה, ב"ש שכחה להתארגן בצורה מסודרת בהגנה, מה שאיפשר ליאיר כהן-צדק (עם כיפה לבנה גדולה שעטפה לו את הראש) לבעוט חלש מתוך הרחבה,
2:2 בסיום.

מאמן מכבי ב"ש,
אבי בוחבוט, אמר בסיום: "במחצית הראשונה לא ממש היינו במשחק. פחדתי שנקבל בראש, וגם אמרתי את זה לשחקנים בהפסקה. בחצי השני כבר היינו יותר טובים בעיקר בחלק ההתקפי ומזה אני מעודד. אני רואה את הסגל ומבין שיש פה חומר שאפשר לעבוד איתו אבל יהיה קשה להמשיך ככה. השחקנים ייתנו הכל אבל בעוד מספר מחזורים כבר יהיה עליהם עומס רב ויתחילו פציעות והיעדרויות. אין לנו ברירה אלא לצרף 4-5 שחקנים נוספים, אפילו אם נצטרך לארגן להם כל יום מונית ממרכז הארץ".
תגובות
+ הוסף תגובה