מאור ג'נח חתם בקרית אתא

חוזר ללבוש את המדים, ג'נח במדי קרית אתא חוזר ללבוש את המדים, ג'נח במדי קרית אתא
החלוץ שעזב את מגדל העמק הצטרף לקבוצה של פטריסיו סייג ויחזק את החלק הקדמי: "שמח לחזור לקדנציה רביעית במועדון הזה. מודה ומאחל הצלחה רבה למגדל העמק"

כפי שפורסם לראשונה ב"דאבל פס", מאור ג'נח סגר את תנאיו בקרית אתא ויצטרף לסגל הקבוצה. כזכור, ג'נח שהחל את העונה במגדל העמק (השנייה ברציפות) ביקש בשבוע שעבר להשתחרר וכאמור נענה בחיוב.

היו לא מעט דיבורים כי החלוץ ישחק רק בקרית אתא, אך ראוי לציין כי לא מעט קבוצות התעניינו בשחקן, ביניהם: הפועל חדרה, הפועל בית שאן, גבעת אולגה ואפילו מעלות, איך מי שבאמת הייתה אופציה נוספת רצינית היא הפועל אסי גלבוע: "הייתה גם הצעה רצינית מאסי גלבוע שלא יצאה לפועל בגלל העבודה. אני מעריך כל הצעה שקיבלתי ממספר מועדונים ומאחל להם בהצלחה" אמר ג'נח.

החלוץ התייחס לחתימה שלו בקרית אתא ואמר: "לקח קצת זמן אך בסוף כל הפרטים הקטנים נסגרו. שמח לחזור לקדנציה רביעית במועדון הזה ומקווה לעזור לקבוצה להצליח. פטו מאוד רצה שאחתום ומקווה להחזיר לו על המגרש. אני מודה לאלי ישראל, רוני דורה, ניר ענבי ויוחאי כהן שעשו הכל כדי שאסגור כאן".

ג'נח סיכם ואמר: "רוצה להודות למגדל העמק על שנתיים מדהימות, אני מאחל להם את כל ההצלחה שבעולם. עכשיו הגיע הזמן להתרכז בקרית אתא ובמטרות שלנו העונה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
עולים ליגה
(קרית אתא: 07:44 06-10-2014)
רק חבל שרוני דורה גומר לעיריה את הכסף.
2
למס 1
(כרמל יחזקאל: 14:59 07-10-2014)
לא יודע אם גאנח שחקן חיזוק ובעזרתו תעלו ליגה כי במגדל העמק הוא לא הטביע את חותמו בקבוצה שהצפיות ממנו היו גדולות יותר. אני מאחל לו הצלחה אך למגדל העמק יותר. חג שמח לכולם.

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?