שי ביטון ועומרי הלוי יעמדו לועדת משמעת אחרי החג

יעמוד לועדת משמעת, ביטון (משמאל) יעמוד לועדת משמעת, ביטון (משמאל)
בכפר סבא לא מוכנים להעביר על סדר היום את תופעת הכרטיסים האדומים של שחקניהם בתקופה האחרונה. השניים יעמדו לוועדת משמעת פנימית. ביטון יעמוד גם בפני בית הדין של ההתאחדות לכדורגל. רביבו חזר לקבוצה

בבית"ר כפר סבא לא רגועים בעקבות ההרחקות של השחקנים עומרי הלוי ושי ביטון מאז פתיחת העונה, ובמועדון יעמידו את השניים בפני ועדת משמעת פנימית לאחר חג סוכות.

בכפר סבא סיפרו כי ועדת המשמעת נדחתה מכיוון שביטון יאלץ לעמוד היום בפני וועדת משמעת של ההתאחדות לכדורגל. מי שישפטו את השניים במסגרת המועדון יהיו יו"ר הקבוצה מקסים סוסן ודובר הקבוצה אלברט זנפט.

מבחינה מקצועית הקבוצה ממשיכה להתכונן למשחק מול הפועל כפר שלם. המשחק ייערך במגרש העליון בכפר סבא ולא באצטדיון 'לויטה' שנמצא בשזרוע. היום תערוך הקבוצה משחק אימון מול מכבי פתח תקוה כחלק מההכנות.

בנושא אחר, הקשר יוני רביבו אמור לקחת חלק במשחק האימון ולהיות בסגל הקבוצה ביום שישי. אתמול בלילה שוחח השחקן עם סוסן והשניים סיכמו על חזרתו של השחקן לקבוצה. כזכור, בתחילת העונה כבר רביבו סיכם בקבוצה אך עזב לעמישב פתח תקוה. לאחר שבשבוע שעבר עזב את הקבוצה חזר לכפר סבא. דובר כפר סבא אישר את הידיעה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
יוני רביבו לעלייה ללאומית
(הענק מקפלן : 13:13 07-10-2014)
יש בשורות מעולות אתו ניתן בראש למכבי פתח תקוה ובליגה בשישי .יאללה ביתר יאללה חיים בכפר יאללה לאומית

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?