מאת: אלי שמואלי | 08.10.14 | 20:41
שער בהארכה של נאור חבוב סידר לבית"ר פ"ת ניצחון 1:2 בקריית אונו ועלייה לשלב הבא
שתיים מתוך שלוש הקבוצות המושלמות של ליגה ב' דרום א' נפגשו השבוע במסגרת גביע המדינה. בעוד שקריית אונו עדיין לא ספגה בליגה, אזי שבגביע הסיפור שונה. מול המוליכה התייצבה בית"ר פ"ת, שלא התרגשה מפיגור מוקדם, השוותה לפני ההפסקה ובהארכה כבשה את השני ועלתה לשלב הבא. שתי הקבוצות הציגו משחק קצבי, עם לא מעט הזדמנויות, מה שכרגע מצדיק את מיקומן בצמרת הטבלה.
עבור המקומיים זה התחיל מצוין. כבר בחלוף חמש דקות אונו יצאה להתקפה מתפרצת, בסיומה קיבל אביעד זרביב כדור ומ-16 מטרים בעט לפינה הימנית של ולדיסלב נוביצקי, שוער פ"ת,
0:1 לקריית אונו.
אונו המשיכה לשלוט ובדקה ה-25 נגיחה של טל חבה חלפה מעל השער.
עשר דקות חלפו והשוויון הגיע. דאבל פס בין קובי דומר למשה אסולין השאיר את האחרון, כנראה בנבדל, מול ברק אברג'יל וזה
1:1
אונו ניסתה להחזיר לעצמה את היתרון, אך חבה שוב לא היה מדוייק מול השער ובעט מקרוב החוצה. מנגד, דומר מ-30 מטרים פגש רק את הקורה של אברג'יל שהתעשת מהר והרחיק לקרן, 1:1 בהפסקה.
גם במחצית השנייה ראינו לא מעט הזדמנויות. חבה שוב נכשל מול השער כשהפעם נוביצקי יצא מצוין וסגר אותו ומנגד דומר בועט מול השוער החוצה.
פ"ת הייתה יותר מסוכנת אך אסולין לא הצליח למצוא שוב את הרשת. בתוספת הזמן חבה היה יכול לנצח את המשחק, אך שוב לא מצא את המסגרת של נוביצקי. פ"ת יצאה להתקפת נגד אך ניסיון של אסולין הורחק מקו השער. הולכים להארכה.
21 דקות בתוך ההארכה הגיע שער הניצחון של נאור חבוב שסידר
1:2 לקבוצה ממלאבס ועלייה לשלב הבא.
תגובות
+ הוסף תגובה