לא בכדי חששו במבשרת מהמשחק. מכת הפציעות וההרחקות שניחתה על הקבוצה הקשו על המאמן, מורדי ועקנין לגייס 16 שחקנים לסגל שלא לדבר על מחליפים ראויים. יוני קים, בן פישמן ומיקי רנדי פצועים ואלון אברמוביץ' המורחק השאירו את הקבוצה כמעט ללא הגנה. גם בצפרירים שני המשחקים האחרונים בהם לא ניצחה ולא כבשה נתנו את אותותיהם ואם נוסיף לזה את המתיחות ששררה בין הקבוצות על רקע שתי הדחיות של המשחק, נקבל הרבה עצבים ומתח.
למרות זאת, על כר הדשא ראו מעט הצופים שהגיעו משחק קצבי, ער ומעניין, רווי הזדמנויות מצד שתי הקבוצות כפי שנגמר 2:2 היה יכול להיגמר באותה המידה גם 5:5.
את חסרונם של אברמוביץ' וקים מילאו במבשרת אדריאן דוראל ועלא עווד שהתקשו מול המתפרצות המסוכנות של האורחים ששלטו במרכז המגרש, לעומת זאת, ההתקפות הדלילות של מבשרת היו מסוכנות יותר. ריח השער היה באוויר וכך בהזדמנות הממשית הראשונה שלה עלו המקומיים ליתרון ראשון. אורי וורנר פרץ באגף שמאל, הוציא כדור רוחב ובלם צפרירים, עמית כהן-סמט שגה כשבמקום להרחיק בעט לשערו הוא, 0:1 למבשרת.
צפרירים המשיכה לתקוף אך דווקא השער השני היה יכול ליפול בצד המארח. בדקה ה-23 הגביה עוז צבאג ואורי וורנר שניצב לבדו בעט מקרוב מהאוויר מעל השער.
בדקה ה-30 הגיע השוויון המוצדק ושוב מטעות בהגנה. עווד החליק, הכדור הגיע לארז ללוז שבנגיחה הוריד ליוסי פליקר שניצב לבדו מול עמית שמש ולא התקשה לבעוט פנימה, 1:1.
עד להפסקה ניסתה חולון לנצל את ההגנה האיטית של מבשרת ע"י הפעלתו של פליקר (מצוין) אך ללא הצלחה יתרה והקבוצות ירדו למחצית עם שוויון.

יוסי פליקר((בצהוב),חזר לכבוש במדי צפרירים אך זה הספיק רק לנקודה.(צילום:לירן דורף)
פתיחת המחצית השנייה הייתה של מבשרת ובעיקר של טל בר כליפא שרשם לא פחות מ-3 הזדמנויות מצוינות לכיבוש. בדקה ה-54 בעט מעל השער, בדקה ה-61 התגלגל לרגליו כדור טועה מהגנת צפרירים אולם הוא התמהמה והכדור הורחק.
בדקה ה-70 השלימה צפרירים את המהפך שיצאה למתפרצת וניצלה יציאה לא טובה של הגנת מבשרת למלכודת נבדל. הכדור הוגבה לרחבה, להב בר ששת הוריד לפליקר כדור עם הראש והאחרון מ-4 מטר לא התקשה לכבוש את השני שלו במשחק.
דקה מאוחר יותר יכלה הייתה מבשרת להשוות. שימי ברוכיאן הגביה ואורי וורנר נגח לקורה והחוצה.
לקראת סיום שלחה מבשרת את כל הכלים "ההתקפיים" שלה קדימה כלומר את החילוף היחיד שהיה לא, אלעד יעקובי בניסיון להשיג את השוויון ובדקה ה-86 הצליחה במשימה.
דני משען הכשיל את וורנר 17 מטר מהשער. עידו בן נחום בעט כדור חופשי חלש, בויטר זינק מאוחר, הספיק לגעת אך לא למנוע את חדירת הכדור לרשת, 2:2.
דקה לאחר השוויון יכלו המקומיים להשלים מהפך מופלא אך בויטר המצוין היה במקום כשהדף בעיטה מסוכנת של בר כליפא לקרן.
בתוספת הזמן נרשם אירוע שנוי במחלוקת. כדור ארוך נשלח לעברו של וורנר, בויטר יצא לעברו ונגע בכדור בידו, ספק בתוך – ספק מחוץ לרחבה. השופט, יניב אבידן (מעולה) הורה בתחילה על בעיטה חופשית לזכות מבשרת אולם בהתייעצות חוזרת עם הקוון שאמר כי נגיעת היד של בויטר הייתה בתוך הרחבה, ביטל את ההחלטה למורת רוחם של המקומיים.
בסיום 2:2 משקף שהקפיץ את מבשרת מעל הקו האדום ומנע מצפרירים את המקום הרביעי והתרחקות נוספת מהתחתית הבוערת.
תגובות
+ הוסף תגובה