הגדולות מקבלות הנחה אצל השופטים? נועם שוהם (לירן דורף)
מאת: זיו אמויאל | 13.10.14 | 12:52
אחרי ה-1:1 הטראגי שספג בדקה ה-96 מול אשקלון, מאמן הוד השרון השתולל ב"שישי ושערים": "זה אכזרי ששופט מוסיף 5 דקות ופתאום זה נהיה 8, להם יש קהל ורייטינג אבל אנחנו ילדים טובים שלא עושים בלאגן"
כמה אכזרי לספוג שער בדקות הסיום? כמה אכזרי לאבד יתרון ולספוג שער בשניות האחרונות? כמה אכזרי מבחינת הוד השרון – העולה החדשה מליגה ב' – להוביל כל המשחק על הפועל אשקלון, לבטל בשלבים רבים של המשחק את הקבוצה של יובל נעים, אך בסוף לספוג בדקה ה-96 שער משווה?
כך בדיוק מרגיש
נועם שוהם, מאמן הוד השרון. בראיון שהעניק ל"שישי ושערים" ברדיו אתר ערוץ הספורט השתולל המאמן על השופטים וטען לאוזלת יד בכל הקשור לתוספת הזמן במשחק: "אין דבר יותר אכזרי מזה ששופט מוסיף 5 דקות וזה נהיה 8, אין דבר כזה. כנראה שאם אתה קבוצה גדולה, קל יותר לקבל עוד כמה דקות בתוספת זמן, כנראה שאני לא הייתי מקבל את זה".
"לקבוצות הגדולות יש פריבילגיה אצל השופטים, הם צריכים לדעת להתחיל לכבד גם את הקבוצות הקטנות שמשקיעות, רצות ונותנות פה את הנשמה על הדשא. גם אני הייתי מקבל 8 דקות תוספת זמן אם אשקלון היו מובילים? היו כנראה שורקים לי בקרן, אבל לאשקלון יש קהל ורייטינג ואם זה היה קורה להם, היה פה בלאגן. אנחנו הוד השרון, ילדים טובים, לא עושים בלאגן. אני מאוכזב בשביל השחקנים שלי, היינו יותר טובים והגיע לנו לנצח".
תגובות
+ הוסף תגובה