כבש את שער היתרון לעפולה. דור נבון (משמאל) עם עמוס קלס (מימין)
מאת: זיו אמויאל | 20.10.14 | 12:54
מחזור הפתיחה בליגה ג' יזרעאל הפגיש את הקבוצה הצנועה מבירת העמק עם זו בעלת היומרות לעלות ליגה. דור נבון (88) ואלי גנון (92) עשו יופי של סיפתח לעונה: "יש מחיר ללחימה שלנו, נמשיך לעבוד קשה"
האצטדיון העירוני החדש בעפולה עילית אירח בסוף השבוע את מחזור הפתיחה בליגה ג' מחוז יזרעאל, כשבית"ר עפולה גברה 0:2 על בני זלפה לעיני 100 צופים. האורחים הגיעו לעונה הנוכחית בשביל מטרה אחת, לעלות ליגה, ולשם כך השקיעו לא מעט כסף. מנגד, בית"ר עפולה שרוצה להתברג ברביעייה הראשונה נאלצה להתמודד עם חסרונו של הקשר, עמוס קלס.
המשחק החל בפתיחה מהוססת של שתי הקבוצות, אך ככל שהדקות נקפו קדימה, גם רמת המשחק עלתה. אחרי 25 דקות, עופר כהן של עפולה הכניס כדור נהדר לליאור בן שטרית שהחמיץ באחד על אחד מול השוער בצורה שלומיאלית. העפולאים המשיכו לשלוט במשחק, אבל בדקה ה-30 מצב מסוכן ראשון לבני זלפה שממצב נייח (18 מטרים) החמיצה. לקראת תום המחצית הראשונה, שוב בן שטרית פרץ קדימה, שוב הגיע למצב של אחד על אחד מול השוער, אבל נעצר ע"י האחרון.
בדקה ה-60 תום קטוע מעפולה יירט כדור מצוין מ-20 מטרים שחלף ליד המשקוף. עד דקות הסיום שלטה הקבוצה מבירת העמק ללא עוררין במתרחש בשדה. הדרמה הגדולה והאופי החזק של העפולאים הגיע בדקה ה-88; כדור שהוגבה לרחבה מצד שמאל פגש את הרגל של דור נבון שדחק פנימה,
0:1. בתוספת הזמן (דקה 92), המחליף אלי גנון עשה לחץ טוב במחצית המגרש, חטף כדור, דהר לכיוון הרחבה ומ-17 מטרים שלח פצצה לפינה הימנית,
0:2. בסיום, יש מחיר ללחימה ולהשקעה, כסף זה לא הכל.
בבית"ר עפולה אמרו בסיום: "עמדנו טקטית בצורה נפלאה והצלחנו לנטרל בצורה כמעט מוחלטת את היריבה. הוכחנו פה שבכדורגל צריך לעבוד קשה ולא לדבר על כסף, אבל כמובן שזו רק תחילת הדרך. נמשיך לעבוד קשה כדי לעמוד במטרות שלנו".
תגובות
+ הוסף תגובה