שרון מרציאנו: "לא מכחיש ולא מאשר שביקשתי לעזוב"

אז מה באמת קרה בפגישה בינו לבין ראשי מחנה? מרציאנו (לירן דורף) אז מה באמת קרה בפגישה בינו לבין ראשי מחנה? מרציאנו (לירן דורף)
מאמן מחנה יהודה ל"שישי ושערים" אחרי ניצחון הבכורה: "המזל האיר לנו פנים, יש כאן דרך". על השיחה עם ראשי המועדון: "מי שציטט אותי כאחד ש'רוצה ללכת הביתה', טעה". והמטרות? "בתחילת העונה הן היו אחרות"

שרון מרציאנו יישאר ככל הנראה בזמן הקרוב מאמן מחנה יהודה, בטח אחרי השבוע הלא פשוט שעבר ובטח אחרי ניצחון הבכורה שהשיגה קבוצתו במשחק החוץ מול שיכון המזרח. "המזל האיר לנו פנים סוף סוף", אמר המאמן בתוכנית "שישי ושערים" ברדיו אתר ערוץ הספורט".

"תיארתי לעצמי שיחשבו שאנחנו נבוא להתגונן, אבל שיחקנו במערך מאוד התקפי והגענו לארבעה-חמישה מצבים מול השוער, אבל לא השכלנו להבקיע. בסוף זה השתלם לנו, יש דרך במחנה יהודה".

מרציאנו התייחס לטענות לפיהן ביקש בשבוע החולף מראשי המועדון להתפטר מתפקידו: "אני לא מאיים על אף אחד, הרגשתי שאנחנו משחקים טוב אבל לא מצליחים להגיע לתוצאות הרצויות ולכן אמרתי את מה שאמרתי. מי שציטט אותי כאחד ש'רוצה ללכת הביתה', טעה. היתה לי שיחה עם בעלי הבית, אני לא מכחיש וגם לא מאשר שביקשתי לעזוב".

על מטרות הקבוצה מכאן להמשך העונה, אמר המאמן המוערך: "השיחה עם מנהלי הקבוצה נועדה לתיאום ציפיות, אבל אני אשאיר אותה בין 6 עיניים ואכבד את המעורבים. בתחילת השנה היו מטרות אחרות ממה שיש עכשיו. אני מסתכל על הליגה ורואה שהיא עדיין לא קיבלה כיוון מסוים, אין חוד של חנית. כשהליגה תקבל בסיס, אדע לאן הקבוצה שלי מיועדת".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
2
יאללה מחנה אוהבים אתכם !
(מחנאי: 15:28 22-10-2014)
תשחקו בשכל וכך תצליחו.
3
רק קצת סחוג לשתקנים והכול כי טוב.

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?