ארז בנודיס לשחקני שעריים: "דרבי זה עוד משחק ליגה"

סיימו בטונים צורמים. בנודיס (משמאל) עם חנן עדני (לירן דורף) סיימו בטונים צורמים. בנודיס (משמאל) עם חנן עדני (לירן דורף)
מוליכת ליגה א' דרום החלה את הכנותיה לקראת הדרבי הגדול מול הפועל מרמורק ביום שני הבא, ללא רוזנקוביץ', ברנדוויין ויוסף. בקבוצה מצפים לכ-1,500 אוהדים שיגיעו לנס ציונה

מוליכת ליגה א' דרום, מכבי שעריים, החלה את הכנותיה לקראת הדרבי הגדול מול הפועל מרמורק ביום שני הבא. אוהדי הקבוצה נמצאים בכוננות שיא לקראת המשחק ורוכשים את הכרטיסים למשחק בטירוף כאשר הצפי הוא כי יגיעו כ-1,500 אוהדי שעריים למשחק. "דרבי זה דרבי, מבחינתו זה משחק העונה הראשון שלנו גם מבחינה מקצועית, כי אם ננצח נוריד משמעותית את מרמורק", כך אמר אחד מהאוהדי הקבוצה.

מבחינה מקצועית,בשעריים החלו את ההכנות בקצב מעט איטי כאשר מספר שחקנים נעדרים מהאימונים הקרובים בשל נסיעתם לספורטיאדה באילת. בין השחקנים, השוער דורון רוזנקוביץ, והקשרים עידו יוסף ועוז ברונדווין. השלושה אמורים להצטרף לאימוני הקבוצה לקראת סוף השבוע ולהגיע מוכנים לקראת המשחק מול מרמורק.

באימון אתמול שוחח המאמן, ארז בנודיס, עם השחקנים ואמר להם כי מבחינתו "המשחק מול מרמורק זה עוד משחק ליגה ולא מעבר לכך"

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אם מרמורק מפסידים,אייל יכול לכתוב.....
(סוף הסיפור באדום ?: 14:42 23-10-2014)
את שיר הכישלון
2
ארז זה לא עוד משחק
(שערוקי: 18:03 23-10-2014)
ממה אתה פוחד אל תשתפן אנחנו מנצחים חמש אפס
3
ארז מה אתה שפן
(קבולו מולו: 16:49 24-10-2014)
זה משחק של כל העונה השחקנים צרכים להעקיא דם ואם לא נפתח לכם תראש מלחמה לזין את מרמודרק יאלה קירט תחמם אותם להתאבד

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?