צרות בצרורות: מג'דל כרום הפסידה לקרית אתא

אלירן עקיבא ומאור ג'נח (אמיר שיבי) אלירן עקיבא ומאור ג'נח (אמיר שיבי)
יש כאלה שזוכרים בכלל את פתיחת העונה הרעה של הקבוצה מהקריות? החבורה של פטריסיו סייג רשמה ניצחון נוסף ונדבקה אל הצמרת, עוז משה ועידן ג'רארד כבשו. יו"ר מג'דל המתפטר, סמיר מנאע, הגיע לצפות במשחק

לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!

אחרי שבוע לא שקט בכלל בו יו"ר מג'דל כרום, סמיר מנאע, התפטר מתפקידו בעקבות חוסר של 350,000 שקלים בתקציב, וכאשר חוסר וודאות באשר לקיומה של הקבוצה מרחף באוויר, אירחה מג'דל כרום את קרית אתא למשחק במסגרת המחזור השביעי בליגה א' צפון.

אם זאת, על המגרש הקבוצה תפקדה והיא פתחה את העונה בצורה טובה. מג'דל פגשה את האורחת מהקריות שבאה אחרי ניצחון ביתי על חדרה ורוצה להתקדם עוד צעד אל עבר הצמרת.

יו"ר מג'דל אלכרום המתפטר, סמיר מנאע. הגיע למגרש בכל זאת (אמיר שיבי)
שתי הקבוצות פתחו את המשחק טוב וחיפשו את שער היתרון החל משריקת הפתיחה. ההזדמנות הממשית הראשונה במשחק הגיעה בדקה ה-23. הגבהה מצוינת הגיעה אל עז משה הפנוי ברחבה שמעשרה מטרים מצא בנגיחה את הרשת, 1:0.

עז משה כובש (אמיר שיבי)
ארבע דקות חלפו ומג'ד כרום קיבלה הזדמנות להשוות את המשחק כאשר תומר ברוקס הכשיל את חסיב אבו רוקון אל מול עינייו של בן שוחט השופט, שפסק פנדל מוצדק למארחת. החלוץ לקח בעצמו את הבעיטה וזרק את גיל אופק לצד ימין אך שלח את הכדור מחוץ למסגרת. פספוס ענק למארחים.

אבו רוקון מחמיץ את הפנדל (אמיר שיבי)
בדקה ה-40 עז משה הגביה לרחבה הישר למאור ג'אנח החופשי שנגח חלש והחטיא את המסגרת. 10 דקות חלפו להן ואלירן עקיבא בעט מקצה הרחבה כדור שחלף סנטימטר מהמשקוף. בדקה ה-56 עקיבא הכניס כדור עומק נפלא לאבו רוקון אופק יצא מולו ומנע שער בטוח מהחלוץ. 1:0 לחבורה של פטריסיו סייג במחצית.

החצי השני יצא לדרך ובדקה ה-65 מג'דל הייתה קרובה מאוד לשער השוויון. ערבוביה בתוך רחבת אתא הובילה לבעיטה אדירה של עומר סבע שמתוך תיבת החמש זעזע את המשקוף ופספס הזדמנות גדולה. מג'דל לחצה וניסתה להשיג את שער השוויון ודקות ארוכות רבאח רבאח נותר ללא מעש כשהכדור נמצא בחלק המגרש של אתא, אך גיל אופק הצליח לשמור על שער נקי.

סבע מחמיץ הזדמנות גדולה לשוויון (אמיר שיבי)
האורחים יצאו להתקפה בדקה ה-78 כאשר ג'ררד נשלח בכדור עומק ונשאר מול רבאח שיצא נפלא ומנע מהקשר האורח לכבוש. בדקה ה-83 נגיעת יד בתוך רחבת מג'דל כרום והשופט שהיה קרוב גם הפעם שרק מיד והצביע פעם נוספת במשחק על הנקודה הלבנה. עידן ג'ררד בעט לפינה השמאלית ופנימה וקבע את תוצאת המשחק, 0:2.

בדקות הסיום קרית אתא יכלה להגדיל את היתרון בשער נוסף. כדור ארוך של סימן טוב נשלח לעבר עומרי אלמקייס, השוער רבאח רבאח יצא בניסיון להרחיק את הכדור ובסיום המהלך נרשמה הצלה נוספת של השוער. בסיום אתא עם שלוש נקודות חשובות מאוד להמשך.


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?