תצוגת עידוד מרגשת. כ-3,500 אוהדי אשקלון ביציע (מוטי יעיש)
מאת: מוטי יעיש וזיו אמויאל | 02.11.14 | 17:31
הפועל אשקלון הוכיחה במשחק מול מרמורק שהיא לא שייכת לכאן: הקהל הביתי החם, העבר המפואר, המאמן המנוסה, השחקנים המוכשרים והמקום הראשון. פינטו ואדלשטיין כבשו תוך דקה, מרמורק? העונה גמורה. צפו בתקציר
"עזוב אותך, הפועל אשקלון מעל הליגה", כך, ובאופן אבסורדי, אמר אחד מאוהדי הפועל מרמורק ביציע מאצטדיון "סלה" באשקלון. בסיום משחק שלא התעלה לרמה גבוהה גברו חניכיו של יובל נעים, 0:2 על אלו של ניסן יחזקאל ומסתכלים מעלה מעלה בתקווה גם לא לרדת מהמקום הראשון. המחצית הראשונה היתה שקולה עם נטייה קלה לאדומים, השנייה היתה כל כולה של אשקלון שהצליחה במספר מהלכי משחק להזכיר את הימים הגדולים של המועדון הזה בעבר בליגת העל.
בדקה ה-30 רשמה מרמורק ניסיון נאה. בתום התקפה מסודרת של האדומים, קובי חסן מצא מצוין את יוסי פליקר שבעט לקורה החיצונית. המשחק התנהל בקצב מהיר, האורחים השתלטו על מרכז השדה והניעו כדור מצד לצד, בעיקר דרך האגף השמאלי ופעם אחרי פעם יצרו בלבול ופאניקה בהגנת המקומיים. בדקה ה-38 שי רביבו ניצל בעיטה חופשית כדי לסכן את גלברט, איצרין עמד על הריבאונד אבל בעט החוצה.
.JPG)
פתיחת המחצית השנייה התאפיינה בהססנות של שתי הקבוצות עם שליטה קלה של אשקלון, שהתגברה עד להיותה של קבוצה אחת על המגרש, זו של יובל נעים. אוהד אדלשטיין, שי רביבו וגם ברוך דגו עבדו קשה באגף השמאלי והפעילו אחד את השני. בדקה ה-60 אדלשטיין בעט חזק משמאל לאחר התקפה יפה ומסודרת, גלברט הדף מצוין לקרן.
.JPG)
בלי שום ספק, 20 הדקות האחרונות של המשחק היו נטו שייכים ללבנים מאשקלון. רביבו הוציא התקפת מעבר מהירה לכיוונו של דייב פינטו, האחרון הוכשל באחד על אחד על ידי עומרי עטיה, גלברט הדף למרכז ועל הכדור החוזר היה אדלשטיין, אבל הגנת מרמורק הרחיקה לקרן. בדקה ה-75 ביצע נעים חילוף שהתברר כמשתלם כשגיא גלולה נכנס כמחליף במקומו של גורזמנו והכניס מהירות לחלק הקדמי של אשקלון.
.JPG)
בדקה ה-80, זה מה שנקרא בית ספר לכדורגל. דגו לקח כדור באגף השמאלי, היתל בשלושה שחקנים של מרמורק, העביר לרביבו שהכניס לאדלשטיין, האחרון מצא בכדור רוחב את דייב פינטו ומקרוב זה הלך פנימה,
1:0 אשקלון. 4,000 צופים באויר. דקה חלפה, שוב רביבו (נפלא) מצא את אוהד אדלשטיין שמ-18 מטרים בעט, הכדור פגע בדרך ברגב וולק, היטעה את השוער והלך גבוה לרשת,
2:0.
צפו בתקציר הניצחון הגדול של אשקלון לעיני כ-4,000 צופים:
תגובות
+ הוסף תגובה