יניב דרעי וה"פיו פיו". ישוב למדים של בית שאן? (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל וזיו אמויאל | 10.11.14 | 13:14
ומי משלם את מחיר הכישלונות? השחקנים. הקשר מהפועל חיפה לא בתוכניות, הבית שאני ביקש להשתחרר. החלוץ הגנאי הגיע והעביר את חוזהו בבקרה התקציבית יחד עם רז דניאל, מגן ימני שהגיע לקבוצה ממכבי הרצליה
זעזועים בהפועל נצרת עילית. את מחיר הכישלון המהדהד מפתיחת העונה ישלמו.. השחקנים, כך החליטו הבוקר (שני) המאמן, שמעון הדרי, והמנכ"ל, גיל ברעם. הקשר, ניב סרדל, שגדל בהפועל חיפה, שוחרר מסיבות מקצועיות וחוסר התאמה. האחר, יניב דרעי, ביקש להשתחרר מהמועדון.
בסביבתו של האחרון כי השחקן מקיים מגעים עם הפועל בית שאן והוא עשוי להצטרף לסגל של מוריס אוזן. בנוסף לשחרור, שני שחקנים נוספים שיעשו את דרכם לנצרת עילית, הם החלוץ איברהים בסיט שכבר נחת בארץ, ורז דניאל, מגן ימני שהגיע ממכבי הרצליה.
לפני המחזור ה-11 שבו יארחו האדומים את הדרבי מול מכבי אחי נצרת (עדיין לא ידוע היכן, מתי ואם בכלל יתקיים המשחק), ממוקמת הקבוצה מתחת לקו האדום עם 5 נקודות מ-27 אפשריות, במאזנה 6 הפסדים מ-9 משחקים וההגנה שלה היא הגרועה בליגה (22 שערים).
תגובות
+ הוסף תגובה