מאת: אלי שמואלי | 13.11.14 | 18:52
נורדיה-חולון, אליצור יפו-שיכון ותיקים והדרבי הגדול של טירת הכרמל. אלה רק חלק מהמשחקים אותם בחר השבוע אלי שמואלי לפינת התחזית השבועית
בלי ששמנו לב כבר הגענו למחזור החמישי (שישי בת"א) ויש לנו לא מעט משחקים מעניינים השבוע. במרכז תארח נורדיה ירושלים את חולון יניב ובשומרון ייערך הדרבי הגדול של טירת הכרמל בין הפועל למכבי.
ליגה ג' גליל עליון
הפועל בני ראמה – מכבי בני נחף
משחק צמרת. נחף מושלמת עם ארבעה ניצחונות ואילו ראמה עם שלושה ניצחונות והפסד. המשחק בכפר ראמה כך שהכל פתוח. ההימור שלי 1, 2.
הפועל ג'ת ינוח הגלילית – הפועל בני חורפיש
משחק מרכז טבלה טיפוסי. ג'ת עם שני ניצחונות והפסד ואילו חורפיש עם ניצחון ושני ההפסדים. אני אלך עם הביתית. ההימור שלי – 1.
יתר המשחקים: בית"ר כפר כנא - כפר יאסיף, בני פקיעין - מרום הגליל, חצור הגלילית - הפועל נהרייה, אחווה ירכא - עראמשה דנון.
ליגה ג' גליל תחתון
מכבי צעירי שפרעם – עירוני בני שעב
שפרעם פתחה יפה את העונה והיא מדורגת שנייה עם שלושה ניצחונות ותיקו לאחר ארבעה מחזורים. שעב עדיין מתנדנדת במרכז הטבלה. ההימור שלי – 1.
מכבי עירוני טמרה – צעירי כפר כנא
פעם מכבי טמרה הייתה בליגות גבוהות אך היום היא מדורגת רק בתחתית ליגה ג'. מנגד, כפר כנא מגיעה למשחק עם מאזן מושלם של שלושה ניצחונות משלושה משחקים. סביר להניח שזה גם יימשך. ההימור שלי – 2.
יתר המשחקים: צעירי אבטין - צעירי טמרה, כפר כמא - אחי ביר אלמכסור, כפר מנדא - דיר אל אסד, צעירי ביר מכסור - חלת אל שריף.
ליגה ג' יזרעאל
איחוד בני בקה – בית"ר עין מאהל
בקה מוליכה בבטחה את הטבלה עם ארבעה ניצחונות רצופים מפתיחת העונה ונראה שאין מי שתוכל לעצור אותה. גם הפעם זה לא יקרה. ההימור שלי – 1.
בית"ר אל עמל נצרת – הפועל בני נצרת
דרבי נצרתי חם בתחתית ולמרות שאין יורדות מדובר פה על הרבה כבוד, בטח כששתי הקבוצות עדיין לא צברו נקודה אחת וכבשו ביחד שלושה שערים בלבד. ההימור שלי – X.
יתר המשחקים: בית"ר עפולה - מכבי עוספיא, בני מוסמוס - בני פרדיס, בני ערערה - בית"ר א.א.פאחם, בני זלפה - הפועל כעביה, אלאתיחאד נצרת - נצרת עילית (ב-28.11).
ליגה ג' שומרון
מכבי עירוני ברטעה – מ.ס. חיפה
קרב צמרת בין הרביעית לראשונה כאשר רק נקודה מפרידה ביניהן. חיפה עדיין לא הפסד ואילו ברטעה כבר הפסידה פעם אחת. אני נוטה יותר לאורחת אבל אחזק בתיקו. ההימור שלי – X ,2.
הפועל טירת הכרמל – מכבי עירוני טירת הכרמל
הדרבי הגדול חוזר ומדובר על קרב צמרת בין שתי קבוצות שצמודות זו לזו בטבלה עם תשע נקודות כ"א. הפועל כבר שיחקה ארבעה משחקים ויש לה שלושה ניצחונות והפסד ואילו מכבי שיחקה רק שלושה משחקים וניצחה בכולם, כך שהיא מגיעה עם מאזן מושלם. לדעתי הפעם יהיה תיקו ראשון לשתיהן. ההימור שלי – X.
יתר המשחקים: הפועל עוספיא - בית"ר חדרה, הפועל חליסה - בית"ר פרדס חנה, אור עקיבא - נוה שאנן, קרית ים - ג'סר אל זרקה, בני ג'ת - אחווה חיפה.
ליגה ג' שרון
בית"ר טוברוק – מ.ס. נתניה
דרבי נתנייתי שהפעם, לשם שינוי, הוא לא משחק תחתית. נתניה מגמגמת משהו אבל טוברוק דווקא פתחה היטב ומדורגת שנייה עם שלושה ניצחונות והפסד בודד. לדעתי טוברוק טובה יותר והיא גם תנצח. ההימור שלי – 1.
הפועל עליה כפ"ס – בית"ר אריאל
שתי הקבוצות ממוקמות במרכז הטבלה ועדיין אינן מוצאות כיוון העונה. אריאל שואפת לעלייה ואילו כפ"ס תמיד נחשבה כקבוצת פרווה בליגה. ההימור שלי – 1, 2.
יתר המשחקים: הפועל פרדסייה - בני טייבה, כפר ברא - הפועל אורנית, השרון נתניה - כפר קאסם ניבראס, הפועל ג'לג'וליה - בני קלנסואה.
ליגה ג' תל אביב
אליצור יפו – שיכון ותיקים
משחק צמרת חזק ומסקרן בו הרביעית מארחת את השנייה כאשר שלוש נקודות מפרידות ביניהן ובמחוז ת"א, כיאה לשנים האחרונות, כל נקודה קובעת במאבקי הצמרת. אני הולך על כפול. ההימור שלי – 1, 2.
עירוני בית דגן – הפועל בת ים
בית דגן עדיין לא הפסידה אבל היא קצת רחוקה מהצמרת אליה שאפה להיות בתחילת העונה. בת ים היוותה בתחילת העונה תעלומה לאחר הירידה המבישה בעונה שעברה אבל היא לאט-לאט מתחברת וכבר חיברה שני ניצחונות רצופים. ההימור שלי – 2.
יתר המשחקים: ספורט מעוף - ספרטק ר"ג, פרדס כץ - השקמה חן, בית"ר עזרא - בית"ר יפו, מכבי אור יהודה - קרית שלום, אליצור יהוד - מחניים ר"ג, נוה גולן - בני יהוד.
ליגה ג' מרכז
א.ס. נורדיה ירושלים – מ.כ. חולון יניב
איזה משחק חזק. חולון עדיין מושלמת אבל במגרש בגבעת רם היא תצטרך להוכיח שהיא יכולה לנצח גם את קבוצת האוהדים התוססת והחדשה של ירושלים, שלא תעשה לה חיים קלים ותנסה לנצח בעצמה. ההימור שלי – 1, X.
שמשון ת"א – עירוני לוד
הצלע השלישית במאבק הצמרת, שמשון ת"א, לא צפויה להיתקל בקשיים מול עירוני לוד הלא יציבה ובמקביל תשאף לאיזו תוצאת תיקו בירושלים כדי להדביק את ההפרש מחולון. ההימור שלי – 1.
יתר המשחקים: הפועל רמלה - מבשרת ציון, קרית עקרון - מכבי רחובות, אנטוניו יפו - חבל מודיעין, הפועל גדרה - טירת שלום, מ.ס. ראשל"צ - הפועל מצליח.
ליגה ג' דרום
הפועל תל שבע – בני אלסלאם רהט
רהט עדיין מושלמת לאחר שלושה משחקים שקיימה ולמרות שהמשחק בתל שבע, יש סיכוי טוב שהיא תצא גם משם עם מלוא שלוש הנקודות. תל שבע, מנגד, תשאף לנצח בעצמה. ההימור שלי – 1, 2.
מכבי שדרות – מכבי שגב שלום
שדרות עד עכשיו היא אכזבה גדולה ואחרי שירדה בעונה שעברה הרבה ציפו שהיא תהווה גורם משמעותי בצמרת, אך היא עדיין מחפשת ניצחון ראשון. מנגד, שגב שלום מגיעה מרומי המקום הראשון עם מאזן מושלם של ארבעה ניצחונות מארבעה משחקים והיא תרצה להמשיך ולשמור על הסטטיסטיקה. ההימור שלי – 2.
יתר המשחקים: הפועל ירוחם - עירוני כסייפה, אליצור יהודה - מ.כ. ב"ש, מכבי חורה - צעירי אלהושלה.
תגובות
+ הוסף תגובה