טירת הלכלוכים של עבד טיטי

התנהגות בלתי הולמת. טיטי (לירן דורף) התנהגות בלתי הולמת. טיטי (לירן דורף)
המנהל המקצועי של מ.ס טירה ספג ביקורת חריפה על התנהלותו במשחק מול כפר קאסם, כשאמר לשופטים: "אתם מפגרים, חבורה של זבלים, שערוריה אחת גדולה, אדאג שלא תשפטו יותר". ולמה לא היו מים חמים במקלחת?

מה בדיוק עבר לעבד טיטי בראש, רגעים לפני שהחל להשתלח בשופט, רועי פוקס, שניהל את המשחק בין מ.ס טירה לשועאע כפר קאסם, שבו אגב ניצחה הקבוצה המקומית 1:3. טיטי, חלוץ ותיק ומנוסה שמשמש בטירה גם כמנהל המקצועי של המועדון, לא שלט בעצמו והציג לראווה את הצד הפחות יפה של הכדורגל הישראלי. איך אמר אחד הנוכחים במגרש אחרי ה"הצגה" של טיטי: "בקללות, נאצות וגידופים עבד התגלה כמומחה גדול, אבל אפילו למים חמים הוא לא ידע לדאוג לשופטים בסיום".

סיפור שהיה כך היה. פוקס תיאר את האירועים בזה אחר זה בדו"ח השופט שהעביר לבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל: "במהלך המחצית, בעת שעשינו אני ושני העוזרים שלי את דרכנו לעבר המגרש, ניגש אלינו שחקן מס' 18 של קבוצת מ.ס. טירה, עבד טיטי, בצורה מתלהמת תוך שהוא מוחה על כך שלא נשרקה עבירה לטובת שוער קבוצתו שנפגע בראשו. טיטי נתבקש להתרחק מאיתנו, אך למרות זאת הוא המשיך בהתנהגותו ואף סינן לעברי: "מה אתם מפגרים?".

"בשל העובדה שהוא נרשם בטופס כשחקן מחליף, מיד הודעתי לו שהוא מורחק", כתב פוקס, "למרות ההרחקה עלה טיטי למגרש וכשביקשתי ממנו לרדת לחדרי ההלבשה בשל הרחקתו, הוא החל להתלהם לעברי ולעבר עוזריי, שאנחנו "בושה וחרפה, חבורה של זבלים, שערוריה אחת גדולה" וכי הוא ידאג שלא "תשפטו יותר כדורגל". התנהגותו זו של טיטי גרמה גם לכך שפתיחת המחצית השנייה התעכבה בכחמש דקות.

בנוסף למרות הרחקתו ולמרות שהוזהר מספר פעמים נעמד טיטי במנהרה של השחקנים וחילק להם הוראות ורק לאחר מספר אזהרות הוא יצא ליציע האוהדים. יש לציין כי בסיום המשחק הוא נכנס לחדר ההלבשה מלווה במנהל הקבוצה והתנצל על דבריו אלו. בנוסף יש לציין כי לפני תחילת המשחק ביקשנו את ראשי טירה לדאוג לצוות השיפוט למים חמים כדי שנוכל להתקלח בסיום המשחק. אך לאחר השריקה האחרונה התברר כי לא היו מים חמים ולצערנו לא יכולנו להתקלח.

דייני בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל גזרו על טיטי עונש של הרחקה משני משחקים בפועל, רק מהיותו שחקן. כלומר, אם יחפוץ לעמוד על הקווים כמנהל מקצועי או כמאמן, יוכל לעשות כן. בנוסף, הורחק משני משחקים נוספים על תנאי על כל עבירה/הרשעה חוזרת בעניין דומה או אחר.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
3
זהבי תעיף אותו הוא בילתי נסבל לחלוטין
(איכס אדם מגעיל: 09:55 13-11-2014)
4
פחדנים
(כפר קאסם : 13:02 13-11-2014)
הוא השיג בדיוק מה שרצה מחצית ריאשונה טירה לא היו קיימים במיגרש ופיגרו 1. 0 הבלגן והקללות גרמו לשופט לעלות מפוחד מאוד ואחרי שלוש דקות אישר גול מאופסיד לטירה ידע בדיוק מה הוא עודה שופט פחדן
5
בושה
(יוסי אלמליח: 13:05 13-11-2014)
בושה שהטלויזיה נותנת לאנשים כמוהו במה ריאד אלחמיסה
6
שחקן למופת וכל השקר של השופט לא ראוי להתייחסות. מה שאומר עבד נכון והשופט חיפש פרסום. ההרחקה שלו טעות איומה . עבד פרשן טוב והוא צריך לתקוף את השופט על ההתנהלות שלו במשחק
7
מספר 6 אתה פשוט בדיחה מהלכת
(גבר גבר: 15:28 13-11-2014)
עבד גם כשחקן בליגות הגבוהות לא ידע להתנהג.. בליגות נמוכות הוא בכלל חושב שהוא איזה משהו..
8
יא לקקן תגיד תאמת זה ברור כשמש
(ליודע דבר לך תישן : 15:40 13-11-2014)
9
איזה שטויות
(גבר: 16:35 13-11-2014)
עבד טיטי תמיד היה שחקן מלוכלך.. גם כלפיי שופטים וגם לשחקנים.. תמים הוא לא
10
טיטי פרשן זוטה
(מכיר: 22:53 13-11-2014)
טיטי לא שווה התיחסות , אדם שחצן יהיר בקושי מבין שני מהלכי כדורגל והפרשנות שלו מתאימה לחייל טירון ,לצערנו אנשים בדמותו מורידים את הערך לראות תוכניות ספורט
11
גם בגול שפסלו לא היה נבדל.. ובכלל השופט שרק פנדל שלא היה. המשחק מוקלט. תבקש את המשחק כשתירצה. ואז תדבר.
12
הלכלוכים של עבד תיתי
(סאמר תיתי: 17:19 14-11-2014)
עבד תיתי הוא המלך של הקבוצה,בלעדיו לא היתה קיימת קבוצה כלל,הוא התומך מכל הצדדים בקבוצה,כל הנאמר בכתבה זו כזב וקנאה מעבד המצליח
13
עבד תיתי אכזבה של טירה
(אוהד כדורגל: 22:59 20-03-2015)
הוא מנסה לעשות מעצמו מישהו חשוב והוא חתיכת דיביל מגמגם בכול מילה והשנייה. ורק מתעצבן לשנייה מתחיל לקלל ולהראות את הרמה הנמוכה שלו. איך דבר כזה פרשן בתוכנית מכובדת? לא יודע!!!!

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?