פטריסיו סייג: "הניצחון הכי חשוב העונה"

מאמן קרית אתא, פטריסיו סייג (ארנון לוי) מאמן קרית אתא, פטריסיו סייג (ארנון לוי)
מאמן קרית אתא אחרי הניצחון הקטן-גדול (1:0) על הפועל בית שאן: "ההנהלה נתנה לנו את כל הגב והביטחון, לא השתגענו כשפחות הלך לנו. מה גרם לשינוי? השקט בחדר ההלבשה, הפנמנו שמותר גם להפסיד בכדורגל". צפו בראיון

קרית אתא כבר עם ניצחון חמישי רצוף והיא בדרך הבטוחה לצמרת הטבלה. במחזור האחרון ניצחה את בית שאן והשיגה 3 נקודות יקרות להמשך העונה.

מאמן הקבוצה, פטריסיו סייג, היה מאוד מרוצה מהמשחק: "הניצחון הכי חשוב העונה במשחק מאוד קשה נגד קבוצה מאוד טובה, אהבתי מאוד את ההקרבה של השקחנים שגם הבינו את המשחק".

מי שעקב אחרי קרית אתא יכל היה לראות פתיחת עונה לא טובה עבור קבוצה שנבנתה למאבקי הצמרת. אך בחודש וחצי האחרון משהו קרה שם, הקבוצה משחקת כדורגל טוב, נראית טוב וצוברת נקודות בקצב אדיר. סייג הסביר: "אני חושב שהשקט בחדר ההלבשה זה מה שגרם לשינוי, גם בהפסדים היינו בשקט, ההנהלה נתנה את כל הגב לא השתגענו מההפסדים נתנו לנו ביטחון שגם מותר להפסיד בכדורגל:.

צפו בתגובות לאחר המשחק (צילום: ארנון לוי):

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ליגה לאומית בעה"
(דדה סיסו: 21:23 17-11-2014)

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?