שחקני קרית גת בסיום (ולדי מויסייב)
מאת: זיו אמויאל | 18.11.14 | 23:16
הרכבת הצהובה ממשיכה לדהור ולכבוש את המקום הראשון שבוע אחרי שבוע. הפעם, ניצחה את יבנה 1:2 שהגיעה ללא מאמנה יוסי זוזוט. בן שמעון ומשה כבשו, אביטן צימק
זה קרה שוב, צריך להתרגל לזה. מכבי קרית גת לא התרגשה מהניצחונות של כפר סבא ובני יהודה, ובתום המחזור ה-11 חזרה למקומה הטבעי בשבועות האחרונים.
כשהיה נדמה שמכבי יבנה, אחרי שעשתה רכש נוצץ בקיץ, תצליח אולי לעצור את העולה החדשה ללאומית, שוב דאגו שחקני קרית גת להראות מה הם יודעים.
11 דקות מהפתיחה הספיקו לרן בן שמעון לכבוש את הראשון. דאבל פס נהדר בין פורת לאיפרגן הסתיים בהגבהה של פורת מאגף ימין שמצאה את בן שמעון, החלוץ דחק מהאוויר מארבעה מטרים.
0:1 לקרית גת.

שתי דקות חלפו והצהובים היו קרובים לשער השני. קרן מימין של איילה מצאה את ראשו של כידר שנגח חזק, אך ניבאלדו היה במקום כדי להרחיק מהקו. בדקה ה- 33 פיראס עווד בחן את סלם מ-25 מטרים, השוער השמיט אך השתלט על הריבאונד לפני שפורת הגיע. במחצית 0:1 לקרית גת.
החצי השני של המשחק נפתח עם הזדמנות פז לאורחים מיבנה. בדקה ה-57 רביבו שלח כדור מאגף ימין אל תוך תיבת החמש, שרף ניסה בפעם הראשונה, אברבנאל הדף, יוסי אופיר היה על הריבאונד ומשלושה מטרים בעט החוצה. ארבע דקות חלפו ושוב הזדמנות נוספת ליבנה, כדור של רביבו מימין חצה באוויר את כל הגנת קרית גת ומצא את הראש של יוסי אופיר, הכדור עבר את אברבנאל, אך איפרגן הציל מהקו. בדקה ה-76 איילה ומשה שיתוף פעולה נהדר באגף שמאל, האחרון העביר כדור חד שפיספס במילימטרים את הרגל של בן שמעון.
בדקה ה-78 קרית גת השיגה את השני. איילה השאיר את משה באחד על אחד מול סלם, הקפטן הקרית גתי הקפיץ באלגנטיות פנימה,
0:2!

בדקה ה-86 עדן מור סידר לעצמו מצב על קצה רחבת ה-16, ובעט מהמקום לקורה השמאלית של סלם. שלוש דקות מאוחר יותר טל איילה הגביה כדור טוב, בן שמעון נגח מעל המשקוף. בתוך תוספת הזמן מתפרצת שהתחילה דווקא מנגיעת יד של ג'אן בתוך רחבת יבנה, הפכה לשער מצמק של טימור אביטן שחתם את תוצאת המשחק 1:2.
תגובות
+ הוסף תגובה