נקודה רעה: יבנה ורמת השרון סיימו בתיקו 2:2

ז'אן במשחקו האחרון ביבנה מתקל את דבורה אתמול בנס ציונה (לירן דורף) ז'אן במשחקו האחרון ביבנה מתקל את דבורה אתמול בנס ציונה (לירן דורף)
מכבי יבנה ורמת השרון לא יכלו זו לזו וסיימו ב 2:2 דרמטי. אביטן ואסייג עם הבאזר כבשו ליבנה, דבורה ושבחון בפנדל לרמת השרון. דוד רביבו עוד הספיק להחמיץ בעיטת עונשין מ-11 מטרים. ליאור ז'אן עזב את יבנה

אין ספק כי כבר בפגרה סומנו מכבי יבנה ורמת השרון כקבוצות שאמורות לרוץ בצמרת ואף להיאבק על אחד הכרטיסים לליגת העל אך רצונות לחוד ומציאות לחוד כששתי הקבוצות סיימו אתמול בתיקו דרמטי והתרחקו משמעותית מהמאבק על העלייה.

מספיק להריץ את השמות שנמצאים בשתי הקבוצות כדי להבין שלא מעט משאבים הושקעו על מנת שהם יצעדו קדימה העונה. ביבנה אפשר לפגוש את דוד רביבו, ליאור ג'אן, ניבאלדו, יוסי אופיר ותימור אביטן כולם עם רזומה בליגת העל בעוד ברמת השרון משחקים מיכאל זנדברג, יוסי שבחון, אבי סטרול ורן קוז'וק.

איזה שמות היו על כר הדשא, זנדברג וג'אן במאבק (לירן דורף)
ליוסי זוזוט ישנם בסגל לא פחות משלושה מגנים שמאלים טבעיים כגון שוקי נגר, אורי אברהם ואדיר טובול אך משום מה הוא החליט בצעד תמוה להעלות בעמדה הזו את הבלם ניבאלדו, מהלך שבדיעבד עלה לו לפחות בשתי נקודות לאחר שהאחרון גרם לפנדל, דווקא בדקות טובות של יבנה.

משום מה דווקא הוא פתח כמגן שמאלי. ניבאלדו מכשיל את קוז'וק (לירן דורף)
מנגד, חיים שאבו אהב את תצוגת חניכיו בנצחון על קרית גת ובחר להעלות את אותם ה-11 מלבד מאור קנדיל שפתח על חשבונו של קסאם נג'אר.
 
כבר בדקה השישית ובהזדמנות הראשונה במשחק, עלתה יבנה ליתרון כשיוסי אסייג התנהל עם הכדור ברחבה אם כי בזווית קשה לבעיטה, הגנת רמת השרון התקשה להרחיק ובין פקעת השחקנים הצליח החלוץ למצוא בפס רוחב את תימור אביטן שמשישה מטרים בעט בקלילות פנימה, 0:1 למקומיים.

גול מוקדם, אביטן כובש (לירן דורף)
אביטן חוגג עם המבשל אסייג (לירן דורף)
יבנה קיבלה רוח גבית לאור השער המוקדם ובדקה ה-12 היא גם יכלה להכפיל את יתרונה כשרביבו מצא בכדור עומק ענק את אביטן שהשתחרר משומרו, דהר קדימה אך בעיטתו מעשרה מטרים נהדפה היטב ע"י אלקסלסי.
 
כאן נרדם לחלוטין המשחק. רמת השרון יזמה מעט יותר אך לא סיכנה באופן מוחשי את גיא סלם בשערה של יבנה עד שהגיעה לה הדקה ה-44 ואיתה טעות ענקית של סלם שיצא לקצה הרחבה אך פיספס עם רגלו את הכדור, רובי דבורה אמר תודה, עט על המציאה ומזווית אלכסונית לא קלה, גילגל במדוייק פנימה, 1:1.

דבורה חוגג שוויון (לירן דורף)
יבנה פתחה את המחצית השנייה טוב יותר ובדקה ה-57 יכלה לחזור להוליך כשרביבו הרים מימין כדור נהדר היישר לראשו של אביטן שמשישה מטרים, חופשי לגמרי, נגח החוצה.
 
בדקה ה-72 ובניגוד למומנטום המשחק, השלימה רמת השרון מהפך לאחר שיוסי שבחון התנהל באיטיות עם הכדור בקצה הרחבה, ניסה לחדור פנימה וקיבל כתף חזקה מניבאלדו, לשופט דרור כהן זה הספיק והוא סימן על הנקודה הלבנה למרות מחאות שחקני יבנה.

ג'אן וניבאלדו באים בטענות על הפנדל (לירן דורף)
שבחון כובש בפנדל (לירן דורף)

שבחון חוגג (לירן דורף)
לאחר דקותיים של ויכוחים, ניגש שבחון בעצמו לכדור ובקלילות בעט פנימה, 2:1 לרמת השרון כששחקני יבנה עדיין לא מקבלים את השריקה על הפנדל הגבולי.
 
ארבע דקות חלפו ויבנה זכתה בפנדל משלה לאחר שבתום עירבובייה ברחבה ורגע לפני שאביטן דוחק פנימה, נגע מאור קנדיל עם ידו בכדור וכהן סימן בצדק על הנקודה הלבנה.

פנדל, קנדיל נוגע ביד ברחבה (לירן דורף)
רביבו מפגיז את הקורה (לירן דורף)
דוד רביבו עתיר הנסיון ניגש לבעיטה, שלח את אלקסלסי שמאלה ובעט בחצי גובה ימינה אך הכדור ננעץ במשקוף וסרג' איילי לא הצליח לדחוק את הריבאונד פנימה, עדיין 2:1 לאורחים.
 
יבנה לחצה על הגז ובדקה ה-89 החמצה גדולה לוראן המחליף שמקרוב נגח החוצה אך הדרמה הגיעה לשיאה בדקה ה-93 כשוראן הכניס כדור לרחבה, אסייג השתלט, הקפיץ מעל אלקסלסי שיצא אליו ודחק מקרוב פנימה, 2:2 עם הבאזר שללא ספק עשה צדק עם המשחק.

אסייג משווה עם הבאזר (לירן דורף)
שריקת הסיום שלחה את יוסי זוזוט בריצה הביתה על מנת שלא לחלל את השבת ואת שחקני רמת השרון מתוסכלים לאור הספיגה בשניות האחרונות של המשחק.
 
שפט דרור כהן לעיניי 700 צופים בנס ציונה.

סלם מקדים את נצר (לירן דורף)
מצטיינים במשחק: תימור אביטן (יבנה), יוסי שבחון (רמת השרון).
 
יבנה ורמת השרון שמיתגו את עצמן כקבוצות מרכז טבלה, יפגשו בהתאמה בשבוע הבא את עפולה וראשון לציון וינסו להשיג נצחון שאיכשהו יחזיר אותן למאבקי הצמרת.

זוזוט ממהר הביתה ונפרד בחמימות משאבו, נקודה לא מועילה (לירן דורף)
כמו כן, תאלץ מכבי יבנה להסתדר עד פתיחת חלון ההעברות ללא ליאור ז'אן שהחליט לעזוב את הקבוצה ולעבור לארצות הברית שם יעבוד בעסק המשפחתי.

ז'אן מתקל את שבחון, משחקו האחרון במדי מכבי יבנה (לירן דורף)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
תודה גדולה ליבנה על השיויון הדרמטי אחרי המעשה הלא ספורט' של רמה''ש מול ק-גת ב-24/11 בדקה ה-42 והשער הביזארי והבזוי
4
דקה 42 מול ק-גת שחק' רמה''ש שרוע ק-גת עוצ'-להוצאת הכד' אך רמה''ש ממשיכ' בחוסר ספורט' את ההתקפ' וכובש' שע' מזליקי וחסר ספורטיביות הזוי.אין מילה יותר עדינה אין דשא נורמ' אין קהל אבל רמה''ש תהיו ספורטיבים ..
5
מספיק להתעלל בנו יבנה זו קבוצה של העיר
(זוזוט תתפטר דיי לסבל : 05:30 30-11-2014)
דיי כבר אני לא בא למשחקים יותר
6
חלש מאוד צודק ! תחזיק את גובזה ושחר קנאי
(זוזוט מאמן ליגה א לא יותר: 05:33 30-11-2014)
משחקים לא מעניינים אין דמות אחת שאני מתחבר הרסו לנו תקבוצה רוצים לוחמים לא פוזה ! יוסי וחיים הקבוצה שלכם מעניין מתי ראש העיר יתעורר
7
ביזיון קבוצה שמושקעת מעל 10 מיליון הביתה
(יוסי זוזוט לא מתאים ללאומית : 05:36 30-11-2014)
כמה אהבה הייתה לי לקבוצה הזו הרגו הכל אתם צודקים ! קונים לאוהדים כרטיסים להשתיק אותם דייי לסבל דיייי !!! רוצים דםם יבנאי ! ניסים ממן להנהלה אוהב אותו אם לא הוא משעמם במשחקים
8
עד שזוזוט לא יעזוב
(מכבי יבנה אימפריה: 08:47 01-12-2014)
נשאר קבוצה בינונית..
9
תתפטר יאנטרסנט
(יבנאי: 15:52 05-12-2014)
לך הביתה ימגעיל ימאפיונר אתה וגיסך ואחיך וכול האחים שלך המגעילים האלו ישלוחים

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?