יו"ר שעריים, אבי לודריק
מאת: אלון יהודיוף | 06.12.14 | 17:26
מכבי שעריים החליטה שהיא לא משתפת פעולה עם התקשורת ולא הכניסה צלמים וכתבים למשחק ה"ביתי" שנערך ברמלה מול שיכון המזרח. אלון יהודיוף נאלץ לרכוש כרטיס (40 ש"ח!!!) ולצפות במשחק מהיציע. ובשתי מילים: חבל מאוד
לפני הכל, אני רוצה לציין שאין לי שום דבר אישי נגד מכבי שעריים ואוהדיה, אבל בקבוצה הסימפטית מליגה א' דרום חושבים כנראה שהם מעל הכל. התפרעות האוהדים בשבוע שעבר לאחר ההפסד בגביע לחולון וההד התקשורתי שיצרה הפרשה, גרמו לראשיה להחליט שהם לא משתפים יותר פעולה עם התקשורת וחבל.
הגעתי למגרש ברמלה כמעט שעה לפני המשחק ונתקלתי בסירוב עז לתת לי להיכנס. "אתה מ'דאבל פס' אז אין אישור להכניס אותך", אמרו לי אנשי האבטחה בכניסה. פה אני רק חייב לציין שאת רוב אנשי האבטחה שנכחו במקום אני מכיר אישית כבר כמה שנים ממגרשים שונים ואין לי שום טענה כלפיהם.
כחצי שעה לפני שריקת הפתיחה ולאחר שיחה עם עורך האתר, הוחלט שאקנה כרטיס ואכנס ליציע. לאחר שנדדתי כ-20 דקות במציאת מקום למשיכת מזומנים חזרתי לקופות ושילמתי לא פחות מ-40 שקלים (!) עבור כרטיס למשחק ליגה א'. אז נכון, המגרש בשעריים בשזרוע ואנשי הקבוצה היו חייבים לכסות את עלויות האצטדיון ברמלה והאבטחה, אבל המחיר טיפה גבוה.
למשחק עצמו נכנסתי כמה דקות באיחור, ללא אישור לצלם אפילו מהיציע ואת ההרכבים הצלחתי איכשהו להשלים בעצמי וגם זה לא היה קל, לפחות בצד של המארחים. מיותר לציין שישבתי ביציע של שיכון המזרח וכשאנשיה שמעו את שעבר עליי הם התעצבנו לא פחות ממני.

לאחר שהתמקמתי ביציע, נרגעתי קצת והתחלתי להבין את מה שמתנהל על כר הדשא, הבנתי שלא אראה פה כדורגל גדול. שתי הקבוצות שיחקו משחק שהתנהל ברובו במחצית המגרש וכמעט ולא סיכנו את השער. 0:0 מאכזב בהפסקה.
במחצית השנייה ראינו קצת יותר אירועים. בדקה ה-55 דניאל קריטי מהשיכון כמעט ויצר לעצמו מצב בעיטה, אך התמהמה בתוך הרחבה והגנת שעריים הצליחה לבלום אותו בזמן. מן העבר השני בעיטה מסוכנת של עידו יוסף מקרוב חלפה מעל שערו של עומרי בן דוד. שיכון הייתה יותר מסוכנת וכמה דקות אח"כ בעיטה חופשית של יאיר כהן צדק חלפה סנטימטרים מעל שערו של דורון רוזנקוביץ'.
המצב הכי טוב של שעריים היה בדקה ה-70 כאשר נפסק לזכותה כדור עונשין בלתי ישיר על קו תיבת החמש של השיכון. הכדור הראשון נהדף ע"י הגנת האורחים ואת הריבאונד הצליח בן דוד להדוף לקרן. שיכון ניסתה לעקוץ במתפרצות, אך שעריים שוב הייתה קרובה עם בעיטה מרחוק של אברהם יוסף שחלפה מעל השער.

עד לסיום שעריים ניסתה להכריע את המשחק, אך ללא הצלחה וראתה איך בית"ר כפ"ס עוקפת אותה בטבלה בהפרש שערים. המרוויחה הגדולה היא הפועל אשקלון, שניצחון שלה על אזור יפתח פער של שמונה נקודות בפסגה.
אז לסיום, אנשי שעריים, מה שהקהל שלכם עשה בשבוע שעבר אינו קשור אלינו - לתקשורת - שעושה את העבודה שלה. אם אינכם מעוניינים שיסקרו אתכם – אז סבבה, לא נגיע יותר למשחקים שלכם, אבל אולי עדיף שקודם כל תחשבו איך זה מוציא אתכם בעיניי כולם. אתם מייצגים את אחת הקבוצות החשובות בליגה, בטח עם קהל אוהדים גדול ותומך ששר ומעודד כל המשחק, אבל יש להפריד בין מה שקרה לבין היחס שצריך לתת לתקשורת שבסך הכל גם נותנת לכם את הבמה והחשיפה.
תגובות
+ הוסף תגובה