אוהדי שעריים (איתמר מורז)
מאת: אור אבולעפיה | 12.12.14 | 17:22
בסיום ה-0:0 בחוץ מול מורשה רמה"ש התגרה איתמר ישראלי באוהדים הכחולים שחלקם זרק חפצים לעבר השופטים, השוער הורחק. מנכ"ל שעריים: "נגיש תלונה נגד כמה מהאוהדים שלנו, למדנו את הלקח"
בסיום ה-0:0 בין שעריים לרמת השרון, איתמר ישראלי, שוערה של מורשה והמצטיין על כר הדשא, החל לחגוג בהפגנתיות אל מול יציעי מכבי שעריים כשהוא מנופף בתנועות ניצחון. האירוע הצית את המשחק האנמי שהתרחש, ותוך שניות נוצרה מהומה גדולה על כר הדשא. בסיום המהומה הרחיק השופט שלום פבריקר את ישראלי, דבר שגרם לכעס רב בהנהלת מורשה.
אולם כאן לא נגמר האירוע. כאשר צוות השיפוט התקרב אל עבר כיוון חדרי ההלבשה, נזרקו מספר חפצים מכיוון אוהדי שעריים הזועמים על התקרית, כאשר כוס שתייה מלאה פוגעת בפניו של קוון המשחק, סאלם אבו חרמה, שהיה בהלם.
כזכור, רק השבוע נקבע עונשה של שעריים בעקבות אירועי משחק הגביע נגד חולון, בו נפסקו נגדה שלושה משחקי רדיוס. האירוע הזה כמובן יצויין בדו"ח השופט ושעריים צפויה להגיע לבית המשמעתי של ההתאחדות פעם נוספת.
במעבר חד לכר הדשא, המשחק שנערך באיצטדיון ווינטר עקב השיזרוע באצטדיון גרונדמן לא התעלה לרמה גבוהה. הקבוצות מיעטו להגיע להזדמנויות והציגו משחק אנמי ולא חד שהתנהל ברובו במרכז המגרש. הופעת הבכורה של החלוץ, פיני מתנה לא סייעה למורשה לכבוש שער כאשר היא רושמת משחק ליגה עשירי ברציפות ללא ניצחון. שערים מנגד עם תוצאת תיקו 0:0 שלישית ברציפות, מתרחקת מהצמרת הגבוהה.
תגובות
+ הוסף תגובה