תופעה (לא) חולפת. שחקני הרצליה חוגגים (אמיר אזון)
מאת: אמיר אזון | 27.12.14 | 11:47
מי שחשב שהקבוצה של תומר אסולין תמעד בדרך, מקבל היסטריה. סבג, ריינשטיין, קריספיס ושני שערים של החלוץ פירקו את ג'רי בן חמו וממשיכים להוביל את הטבלה. טל וטפטה איזנו זמנית. בשנה הבאה בלאומית?
הפועל הרצליה, מוליכת ליגה א' צפון, המשיכה אתמול (שישי) ברצף הניצחונות הפנטסטי שלה והביסה 2:5 את מכבי סקציה מעלות בבית.
עד הדקה ה-80 היה המשחק שקול ובמצב של 1:2 לזכותה של הרצליה, האורחים מהגליל לא היו רחוקים משער שוויון. אך בעשר הדקות האחרונות הצליחו חניכיו של תומר אסולין לסגור את המשחק ולרשום ניצחון שביעי ברציפות. הישג בלתי מבוטל בכל קנה מידה והצהרת כוונות רצינית מאוד של הרצליה לגבי המטרה להעפיל ליגה בסיום העונה.
מנגד, יכולים במעלות להרגיש אכזבה קלה, אחרי שכבר הצליחו לנצח את הרצליה בגביע המדינה לפני מספר חודשים ובמיוחד בגלל התבוסה שלא הגיעה להם. עם זאת, חניכיו של יוסי בן חמו חייבים לקחת את היכולת הטובה שגילו ולנסות לצאת בהקדם ממאבקי התחתית.

הרצליה עלתה ליתרון כבר בדקה השנייה מרגליו של
שגיא סבג, אך
אילן טל איזן כעבור 2 דקות בלבד. בדקה ה-28 הוכשל שגיא סבג ברחבה, והשופט נאיף טרודי הצביע על הנקודה הלבנה. קווין ריינשטיין תרגם לשער.
1:2 להרצליה, שירדה למחצית עם היתרון הזעום.

מעלות תקפה במטרה לכבוש, ולא הייתה רחוקה מלעשות כן, אך העוצמה של הרצליה תורגמה לכיבוש שערים. רק בדקה ה-79 הצליחה הרצליה לעלות ליתרון כפול עם שער נגיחה של
אסף כריספיס לאחר כדור קרן. תומר אסולין חשב שהוא יכול לנשום לרווחה, אך אבי טפטה, ספק בעמדת נבדל אל מול עיניהם המשתאות של שחקני ההגנה של הרצליה קבע
2:3 שתי דקות לאחר מכן.

ואז הגיח מלך שערי הליגה,
פאדי זיאדה והוכיח למה הוא כזה. בדקה ה-85 הוא סיים ברשת כדור עומר נפלא, חלף על השוער ודחק מקרוב, ובתוך הדקה ה-90 ניצל מצב דומה כדי להביס את היריבה האומללה. 11 שערים העונה לזיאדה בדרך לעונה חלומית מצדה של הרצליה שכבר חולמת שוב על הליגה הלאומית.
הפועל הרצליה: עידו לוי, דיא לבאבידי, פיליפ חאיכ, אוהד אלגרבלי, חיים קימה, בר אלסברי, אסף כריספיס, קווין ריינשטיין, שגיא סבג, ענאן נאסראלדין, פאדי זיאדה. שותפו: ראובן חן, דור חמו.
מכבי סקציה מעלות: טארק נאטור, רונן פלאח, באסם גנאים, תמיר חשאן, פואד ח'יראלדין, ואיל חרבאווי, דודי אלישע, אבי טפטה, שימי אדרי, אסף פחימה, אילן טל.
תגובות
+ הוסף תגובה