ארז יוסף: "עומד מולי אתגר גדול"

ביום החתימה במגרש האימונים. יוסף, במרכז (יח ביום החתימה במגרש האימונים. יוסף, במרכז (יח"צ)
מלך שערי הפועל בית שאן בעונה שעברה (שניהל מו"מ עם מגדל העמק וצור שלום) השתקם לחלוטין מהפציעה וסיכם בקבוצה בעלת השאיפות מצמרת ליגה ב'. החלוץ: "באתי לעזור לקבוצה לעלות ליגה"

חיזוק משמעותי נוסף להפועל באקה אל גרבייה בליגה ב' בדמותו של החלוץ, ארז יוסף.

יוסף, ששיחק בעונה שעברה בהפועל בית שאן ואף היה מלך שערי הקבוצה עם 12 כיבושים, החליט לחתום בקבוצה שממוקמת כעת במקום השלישי עם 28 נקודות, רחוקה 5 נקודות מהמוליכה, הפועל דלית אל כרמל. המטרה כמובן: לעלות את באקה לליגה א'.

כפי שפורסם ב"דאבל פס", החלוץ כבר היה מועמד להפועל מגדל העמק ולמכבי צור שלום, אבל ההצעה הטובה הגיע מבאקה והשחקן יגיע כבר מחר לאימון הראשון שלו בקבוצה. "היו לי שתי הצעות מליגה א' שלא הסתדרו. אני שמח להגיע לבאקה ועומד מולי אתגר גדול, לעזור לקבוצה לעלות ליגה", אמר יוסף לאחר החתימה.

בבאקה בירכו על הצטרפותו של החלוץ ואמרו: "זה החלוץ הכי טוב שיכולנו לבקש". בקבוצה סיפרו כי השבוע יצורפו עוד שני שחקנים בכירים לסגל עד לסיום העונה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ארז
(יודע: 23:33 28-12-2014)
שחקן פצוע מהתחלת השנה לא השתתף באף משחק אין לו כושר משחק הסתובב בכל הקבוצות אף קבוצה לא שלמה לו יותר מ4000שח מצא קבוצת פראירים ששלמה לו 9000שח הנהלה חובבנית חבל להשקיע בשחקן פצוע בכסף כזה מביאים חלוץ ברמה יותר גבוה
2
יפה... חלוץ מצוין
(סמיר: 00:43 29-12-2014)
בהצלחה
3
יש אנשים רעים שמנסים להרוס את זה
(אחד שיודע: 10:08 29-12-2014)
ממצאים המצאות שהוא עדיין פצוע הוא בריא ויש איש קטן שמחייג להרוס את זה בכל מקום שארז מסכם

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?