זריקת אבנים ושמשות מנופצות בבית שאן

השמשה המנופצת (אולטראס בית שאן) השמשה המנופצת (אולטראס בית שאן)
עימות אלים במיוחד בין אוהדי בית שאן למגדל העמק בסיום המשחק. שני אוהדים נפצעו. בניסתי: "חבל שהאוהדים של מגדל העמק עשו את מה שהם עשו". איפרגן: "עם כל הכבוד לראובן בניסתי, הטענות שלי מופנות לכוח האבטחה במגרש"

הפועל בית שאן הצליחה להדהים היום (שישי) את הפועל מגדל העמק כשהביסה אותה 0:4 במשחק "ביתי" שנערך בעפולה בעקבות עונש רדיוס שספגו הבית שאנים.

על פי עדי ראייה שנכחו מחוץ לכותלי המגרש, לאחר שריקת הסיום, החלו אוהדי מגדל העמק להשליך אבנים אל עבר אוהדי בית שאן, שלא נותרו חייבים והחזירו משלהם.

יו"ר בית שאן, ראובן בניסתי, סיפר ל"שישי ושערים" ברדיו ערוץ הספורט על אווירה של "סכנת נפשות" באצטדיון: "אחרי שנגמר המשחק השאירו את האוהדים שלנו בתוך המגרש. האוהדים של מגדל העמק יצאו החוצה, זרקו אבנים וחלק מהם פגעו באחד האוהדים שלנו שנפצע בפנים, ופונה לבית החולים באיזור".

"הם גם שברו שמשות של מכוניות" אמר בניסתי והוסיף: "זה חבל מאוד, היה משחק ספורטיבי לכל דבר אבל חבל שהאוהדים של מגדל העמק עשו את מה שהם עשו".

הנרי איפרגן, יו"ר מגדל העמק, מסר בתגובה ל"שישי ושערים": "עם כל הכבוד לראובן בניסתי, הטענות שלי מופנות לכוח האבטחה במגרש שבצורה רשלנית וחובבנית איפשר לשחרר את שני הקהלים החוצה באותו הזמן - זה דבר שאסור שיקרה בכדורגל לאור המתיחות בין הקהלים של המועדונים. לבוא ולהאשים זה לא יהיה נכון. הכל מתועד במצלמות, צריך לבדוק את האירועים ואחרי זה נסיק מסקנות. אנחנו מגנים את זה בכל תוקף".

חבר מועצת בית שאן יוסי סוויסה (אולטראס בית שאן)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בושה האוהדים של מגדל העמק פרחחים
(אסי גלבוע: 16:30 02-01-2015)
2
הכתב אוהד בית שאן
(יוסי: 16:45 02-01-2015)
הכתב מגמתי אוהד בית שאן
3
הבעיות צריכים להעיף אותו מהמגרשים מטומטם הרס לנו את האוזן היום עם הטוף שלו
4
מגדל עמק או בית שאן
(אבי שווילי: 17:07 02-01-2015)
מרוקאים היא תרבות זולה גם אורחים וגם מארחים הם חרפה
5
איך זה לקבל 4 וגם מכות חחחחח
(אולטראס בית שאן: 17:08 02-01-2015)
6
איך זה לקבל 4 וגם מכות חחחחח
(אולטראס בית שאן: 17:08 02-01-2015)
7
מרכז הליכוד
(יסו: 17:12 02-01-2015)
מצביעי ליכוד משני הצדדים .....מה ההפתעה? מרכז הליכוד כבר אמרנו?...
8
קושרי שרוכים
(mike: 17:33 02-01-2015)
מצד אחד קבוצת קושרי השרוכים, מצד שני קבוצה המאומנת על ידי מנהיג קושרי השרוכים. למה ציפיתם אם לא לאלימות ?
9
למה הכתב לו רושם את זה אנחנו יודעים מי הוא ומה הוא
10
איתן טייב
(גד: 17:49 02-01-2015)
איתן טייב תתפטר אף פעם לא הפסדנו לבית שאן ככה ביזתה את המועדון יאלה רפי תחזור הביתה במקום איתן האפס
11
1111
(1111: 19:09 02-01-2015)
הייתי במשחק בסיום המשחק אוהדי מגדל יצאו בכיוון שערי היציאה של אוהדי בית שאן מחדל גדול של כח האבטחה, שפתח את השערים. למרות שהוכרז ברמקול שיצאו אחרי אוהדי מגדל היכן היו כשנזרקו, אבנים כל ה אוהדי מגדל שהיו בתקרית 5 ילדים לעומת 50 בית שאנים בושה ההתנהג
12
זאת הבעיה איתכם. מאמינים שאם אתם צמים ומתפללים בכיפור מותר לכם להיות זבלים כל השנה. אתם מיץ של זבל !
13
הרצליה
(איתמר : 12:28 03-01-2015)
צריך להרחיק את שני הקבוצות מי ליגה א תמיד יש אלימות במגרשים האלה יודעים רק אלימות בושה
15
הורדת נקודות
(עדנאן: 14:50 03-01-2015)
אלימות אלימות אלימות פוטרים בעונשים כבדים. הורדת נקודות וקנס קספי גבוהה. ואנשים יפנימו שבאים לספורט ולא למלחמה.
16
הקהל של שני הקבוצות בושה
(יגאל: 17:45 03-01-2015)
ברברים ופרימיטיבים נפגשים נו באמת מה ציפיתם 2 קבוצות מיותרות שעולות למשלמי המיסים בעירם מיליונים במקום לתת למשפחות מצוקה ולמובטלים חסגור דחוף
17
יש אלוהים בשמיים
(יאללה בית שאן: 18:02 03-01-2015)
התנהגתם כמו מחבלים מחוץ למגרש מגדל העמק וקיבלתם את מה שמגיע למחבלים. חוץ מזה שאנסנו אתכם על הדשה והראנו לכם פעם אחת מי זו הפועל בית שאן האמיתית יה בררות !!
18
אוהדים מגדל העמק חוליגנים
(איש אבטחה: 18:41 03-01-2015)
כמה אוהדים ילדים קטנים של מגדל העמק באו עד ליציע של בית שאן שזה מרחק גדול והתחילו לזרוק אבנים לתוך היציע של בית שאן סלעים לא אבנים! יש מצלמות אבטחה של האצטדיון הם יעונשו! ולהנרי תרגיע את האוהדים שלך אנשים אבטחה לא שחררו את בית שאן האוהדים שלך באו !
19
גם עם הפעול דלית אל כרמל עם חתפו
20
בית שאן עם כול העלום עם רעבים
(נאור כהן: 06:26 04-01-2015)
21
אני עובד אצל אעידן בחברת אבטחה אני שימשתי ככרוז ועבדתי מול המצלמות .לא שחררנו את הקהל באותו הזמן ממש לא נכון!פיננו את הקהל של מגדל העמק ולאחר שהם התפנו והחנייה הייתה ריקה מאדם שחררנו את בת שאן וזאת לאחר שהודעתי פעמיים במערכת הכריזה לקהל הבת שאני לחכו

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?