בדיעבד, כמו שרשמתי בפתיח, זה השתלם לה. הקבוצה של יאיר מזור נתנה הצגה וכבשה חמישייה ללא מענה במהלך המחצית השנייה.
שריקת הפתיחה התעכבה כחמש דקות לאחר שהתגלה חור ברשת של אחד השערים, אבל זה לא מנע מאיתנו לראות משחק כדורגל קצבי וטוב.


המחצית הראשונה עוד הייתה שקולה מעט עם ניסיונות בשני הצדדים, אבל במחצית השנייה זה כבר היה סיפור אחר. הלבנים השתלטו על המגרש ופשוט שטפו אותו. זה החל בדקה ה-55 כשערן צפדיה הגיע לכדור רוחב ודחק מקרוב פנימה, 0:1 למחניים.

השקמה עוד ניסתה להגיב אך בדקות ה-70 ו-72 כבשה צמד תוך שתי דקות וגמרה את המשחק. בדקה ה-70 הגבהה של ניר חובבי ציון לראש של נתנאל רחמים הסתיימה עם השני ברשת של חן בבלי.


השקמה נשברה ומחניים ניצלה זאת כדי לכבוש עוד צמד לקראת הסיום. בדקה ה-85 כדור רוחב של דניאל לשר מצא את כפיר כהן המחליף שירה פנימה, 0:4 למחניים.

דקה בתוך תוספת הזמן הוסיף כהן את השני שלו במשחק, 0:5 גדול למחניים על השקמה בסיום.
תגובות
+ הוסף תגובה