הפעם זה סופי: גמליאל פרץ עזב את הפועל מרמורק
פרץ. כבר לא חלק ממרמורק
מאת: מיכאל וייסרמן | 05.01.15 | 11:26
הקשר שכבר היה עם רגל וחצי בחוץ לפני חודש, סיים את דרכו בקבוצה וכבר קיבל מספר הצעות בליגות א' ו-ב'. פרץ: "אני כבר מחפש אתגר חדש"
קשרה של הפועל מרמורק,
גמליאל פרץ, קיבל החלטה ועזב את הקבוצה מרחובות. כבר לפני חודש ימים רצה פרץ לעזוב את המועדון, אך שוכנע להישאר, ואילו בשבוע האחרון החליט בשנית כי הוא לא מעוניין להמשיך והגיע להסכמה הדדית יחד עם יו"ר הקבוצה חנן עדני.
בסביבתו של השחקן סיפרו כי הוא מחזיק במספר הצעות מליגה א' וליגה ב', וכבר לאחר הפגרה יבחר את ההצעה הטובה ביותר. פרץ התייחס לדברים ואמר: "אני כבר מחפש אתגר חדש לקריירה שלי".
בינתיים מרמורק ממשיכה להצליח תחת המאמן החדש מאיר סומך שהגיע לקבוצה לפני חודשיים והצליח לייצב אותה. הקבוצה מדורגת במקום הרביעי בסוף הסיבוב הראשון., ובחדר הלבשה די מרוצים מעבודתו: "מאיר הכניס בנו הרבה אמונה והרגשה שאנחנו יכולים להצליח. בנוסף גם מבחינה מקצועית אנחנו משתפרים ממשחק למשחק" אמר אחד השחקנים.
תגובות
+ הוסף תגובה