מאת: רועי אסרף | 15.01.15 | 14:09
שחקני ואוהדי מכבי קרית ממתינים בקוצר רוח למפגש מול מורשה מחר (שישי). הסיבה לכך טמונה באפשרות שאם מלאכי תנצח את יריבתה, היא תיחלץ לראשונה העונה מן המקום האחרון ותוריד לשם את .. מורשה. הקבוצה ערכה ערב גיבוש
מלאכי ממתינים בקוצר רוח ובדריכות למשחק הסופר חשוב מול יריבתה לתחתית, הפועל מורשה. בחלק מההכנות, ערכה הנהלת הקבוצה ביום שלישי ערב גיבוש שכלל ארוחת ערב עם ראש העיר אליהו זוהר וסגנו. לשחקנים העבירו השניים מסר כי הם מצפים לניצחון בדרך להישארות בליגה.
גם בדף הפייסבוק של הקבוצה, התכונה רבה מאד. בתחילת השבוע העלו מנהלי הדף מודעה הקוראת לכל אוהדי הקבוצה לבוא ולדחוף על מנת להשיג את הניצחון היקר מפז. בקרב האוהדים, מתכננים ראשי חוג האוהדים ה-"ANGELS" להקים תפאורה מיוחדת.
מי שצפוי לחזור אל שורות מלאכי הוא החלוץ אסף גובזה שהספיק לשחק במדיהן של אותה מורשה והפועל אזור. גם אלעד שקד מי ששיחק בקבוצה בעונה החולפת, החל להתאמן ואמור לחזק את הקישור של שוקי ממו.
בנושא אחר, בקרית מלאכי נדהמו לקרוא את דבריו של יששכר בוריה, יו"ר שיכון המזרח כפי שפורסמו באחד מאתרי האינטרנט לקראת משחק הגביע. בראיון תירץ בוריה את הפסד קבוצתו לקרית מלאכי בעקבות איומים על שחקניו: "קח למשל את קרית מלאכי, איך שאנחנו נכנסים לעיר באים לשחקנים שלנו כמה פרצופים מפחידים ומסננים לי 'דיר באלקום אתם זזים על המגרש'. ואצלי כולם ילדים, הם נבהלים שבאים אליהם ככה. הפסדנו 1:2" צוטט בוריה.
.jpg)
בקרית מלאכי הודפים את הטענות ושולחים את בוריה לעשות שיעורי בית לפני שהוא מכפיש את שמה של הקבוצה: "עצוב לראות שיו"ר בוחר לתרץ הפסד של קבוצתו בהאשמות שאין בהן תכלית" אמרו בקבוצה והוסיפו: "הניצחון הושג בזכות לחימה חסרת פשרות של השחקנים על המגרש, לב גדול שיש לכל אחד מהם והמון עידוד ותמיכה מהיציע. לפני שבוריה בוחר להאשים את אותם 'אנשים מפחידים' שלא קיימים בכלל, רצוי שיעשה בדק בית לסגל הקבוצה שהפסיד פה. זה לא בושה להפסיד משחק ובמיוחד לא בושה לחטוף שער מ-40 מטר על ידי שחקן בן 19 שמרוויח גרושים. אנחנו מאחלים לשיכון המזרח הצלחה בהמשך הליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה