קהינדה בדרך לבית״ר ירושלים?

ילבש צהוב? (ארנון לוי) ילבש צהוב? (ארנון לוי)
טרייד בין עפולה לבית״ר ירושלים יצא לדרך? הקבוצה מהבירה רוצה את קהינדה בתמורה לתומר סויסה ופיצוי כספי. העסקה צריכה להסגר עוד היום, הסיבה- מועד ההעברות נסגר

לזה לא ציפינו. החלוץ הכי חם בליגה הלאומית, לנרי קהינדה, שכבש 13 שערים, חוזר על ידי לא מעט קבוצות ליגת העל. אלא שהיום (ג׳) התברר כי בית״ר ירושלים מעוניינת בשירותיו של החלוץ.

מדובר על טרייד בין תומר סויסה, שחקנה של בית״ר שיגיע לעפולה, בתמורה לקהינדה ופיצוי כספי מצידה של בית״ר. סויסה כנראה לא יסכים כל כך מהר לרדת לליגה הלאומית, ובבית״ר בודקים אופציה של מימון שני שחקנים זרים שיגיעו לעפולה.

ראוי לציין כי לקהינדה יש סעיף שחרור בחוזה לליגת העל, אך רק לקבוצות מסוימות, ובית״ר ירושלים היא לא אחת מהן. בנוסף, נזכיר כי כרטיסו של החלוץ שייך למכבי ת״א שמהווה צד לא פחות חשוב בעניין.

נזכיר, כי הזמן לא משחק לטובת אף צד, כאשר חלון ההעברות נסגר הערב.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שחקן שמתאים לליגת העל בהצלחה
(עפולאי: 10:18 03-02-2015)
2
מאמן שלאלקבץ

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?