השלט שהוכן לפרידמן
מאת: רז זהבי | 05.02.15 | 22:36
לקראת משחק העונה בליגה ג׳ בין הפועל טירת הכרמל להפועל ׳רובי שפירא׳ חיפה, החליטו אוהדי טירה להניף דגלים בהם הם קוראים לשחקני הקבוצה לגמור את הקריירה של כוכבה החדש של האדומים- טל פרידמן. שחקנים ברובי שפירא: ״בושה וחרפה״
אווירה טעונה בחיפה, לקראת משחק העונה בליגה ג׳ שיפגיש את הפועל טירת הכרמל עם הפועל ׳רובי שפירא׳ חיפה, מוליכת הטבלה. לאחרונה צירפה ׳רובי שפירא׳ לשורותיה את כוכב הבידור,
טל פרידמן, אשר נחשב ברמה הספורטיבית לכדורגלן מוכשר.
צירופו של פרידמן יצר גל של כותרות בתקשורת הישראלית, וכמו כן בתקשורת בחו״ל לנוכח צירופו של כוכב בידור כל כך מפורסם לקבוצת כדורגל באחת מהליגות הסדירות של ההתאחדות לכדורגל.
יחד עם זאת, בשעות האחרונות נפל דבר בחיפה. אתר ״דאבל פס״ מפרסם לראשונה כי חלק מאוהדי הפועל טירת הכרמל הכינו שלטים בגנותו של פרדימן, ואף פנו לשחקנים בכירים בקבוצה על מנת שאלו ישחקו באגרסיביות ובברוטליות במקרה שפרידמן אכן יקבל דקות משחק בקרב ספורטיבי מרתק ומעורר עניין זה.
אחד מהשיאים נרשם כאשר חלק מאוהדי טירת הכרמל הכינו כרזה הקוראת לשחקנים לפגוע ולפצוע את פרידמן. שחקנים בהפועל ׳רובי שפירא׳ חיפה אשר נחשפו להתפתחויות האחרונות הגיבו בצורה קשה ונחרצת: ״פשוט גועל נפש לעורר פורבוקציות ולהניף שלט מהסוג הזה, אנחנו נדבר במגרש ונשאף להביס את טירת הכרמל״.
בנוסף, פרידמן נתבקש על ידי קברניטי הקבוצה לשמור על דממת אלחוט בכל הקשור לשלט הפורובוקטיבי. נתראה במגרש!
תגובות
+ הוסף תגובה