לא מסוגלות

שיכון ותיקים ר"ג וקרית שלום היו חייבות לנצח כדי להישאר קרובות למקום הראשון. התיקו 2:2 ביניהן הרחיק את שתיהן מהמטרה

בליגה כה צפופה כמו השנה, גם שיכון ותיקים וגם קרית שלום ידעו שאיבוד נקודות פירושו אובדן סיכוי ממשי להיאבק על העלייה לליגה ב'. שתי הקבוצות התייצבו למשחק ביניהן ביום שישי בידיעה שהמנצחת תשמור על הסיכוי שלה ואילו המפסידה ככל הנראה תסיים את העונה. שיכון הגיעה למשחק לאחר שלושה הפסדים רצופים שהרחיקו אותה כדי תשע נקודות מהמקום הראשון. קרית שלום הגיעה לאחר ניצחון גדול על השקמה, אבל גם היא לא בתקופה הכי טובה שלה העונה.

הפתיחה הייתה סוערת בעיקר מצד האורחים מת"א כאשר שני ניסיונות של בן דיין לא מצאו את הרשת, אך בפעם השלישית, כמו שאומרים, גלידה. בדקה ה-11 דיין קיבל כדור מעינן עידו, עבר שלושה שחקנים ובעט אל בין החיבורים, 0:1 לקרית שלום.

פעם שלישית גלידה. בן דיין כובש (אלי שמואלי)
בדקה ה-20 ר"ג קיבלה כדור חופשי על קו רחבת ה-16. אופיר מיארה, מי אם לא הוא, סובב כדור נפלא פנימה, 1:1.

שוויון מהיר. מיארה מסובב (אלי שמואלי)והכדור ברשת (אלי שמואלי)
המשחק המשיך להיות שקול כאשר כל קבוצה מנסה להבקיע, אך המחצית הסתיימה בשוויון 1:1 משקף.
גם במחצית השנייה קיבלנו משחק רווי הזדמנויות בשני הצדדים. מן הצד של השיכון יניב אבדר ניסה את מזלו אך הכדור שלו חמק החוצה. בדקה ה-60 ר"ג ביצעה מהפך. שחר חומן הגיע לכדור הגבהה וירה מהאוויר לחיבורים, 1:2 לשיכון ותיקים.

שחקני השיכון חוגגים את המהפך (אלי שמואלי)
קרית שלום ידעה שהיא חייבת לכבוש כדי לא להפסיד את המשחק ובדקה ה-69 מצאה את השוויון. עינן עידו הגיע לכדור רוחב בתוך הרחבה ובעט פנימה, 2:2.

קרית שלום חוגגת שוויון (אלי שמואלי)
שתי הקבוצות ניסו עוד להכריע את המשחק אך ללא הצלחה, חומן אפילו הורחק בצהוב שני בגלל דיבורים מיותרים עם השופט ובסיום, 2:2 מאכזב עבור שתיהן שהרחיק אותן משמעותית מהמוליכה נוה גולן.

הרחקה מיותרת. חומן מורחק (אלי משואלי)



תגובות

+ הוסף תגובה
1
קרית שלום טובים אבל בלי שוער
(נוה גולן : 15:18 09-02-2015)
בלי שוער אי אפשר לעלות ליגה
2
קרית שלום קבוצה
(ירון: 22:42 09-02-2015)
אבל מה לעשות לא הולך לנו כי אנחנו רוצים מידי אבל בסוף בסוף יש רק עולה אחת אנחנו נעלה בטוח חבל לכולם להתאמץ אנחנו עולים רק אנחנו עולים תזכרו את הבדיחה שקראתם עכשיו hhhhhh
3
מושיקו תיפרוש
(מושיקו תתפטר יוסי מחפש אחר: 19:45 11-02-2015)
מה לא מספיק חודש עם נקודה אחת בתנאים כאלה עם ביתר רג ושחקני רכש של 3000 שח לחודש ונקודה אחת בושה שלא שמת את המפתחות השחנים סובלים כבר לא נהנים די דלג תן לגיא לאמן מילא הוא קובע לך הכל למה אייל בחוץ מה הוא לא טוב לליגה ג מקום שישי יוסי ואיל הכי טובים

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?