אזור מתכוונת לערער על ההרחקה של חג'ג'
הרחקה לא מוצדקת? חג'ג' (אלירן ברנשטיין)
מאת: מיכאל וייסרמן | 09.02.15 | 09:24
בקבוצה כועסים על השיפוט של אבירן מטמון ומתכוונים לשלוח מכתב חריף להתאחדות לכדורגל ובו לערער על ההרחקה של הקשר. ההכנות לקראת משחק העונה נגד יפו בעיצומן. פדידה צפוי לפתוח
ראשי הפועל אזור מתכוונים לשלוח מכתב חריף הן לאיגוד השופטים ולהתאחדות לכדורגל בו הם מוחים על רמת השיפוט של אבירם מטמון שלטענתם שגה במיוחד בהרחקה של הקשר עידן חג'ג'. השופט הרחיק את השחקן בטענה כי פגע ללא כדור בשחקן מחנה יהודה, ניראל מחפוד. באזור טענו כי מדובר בהחלטה שגויה מיסודה כשהחשש הוא שבעקבות האדם הישיר, חג'ג' עלול להיות מורחק ליותר ממשחק אחד מה מיהווה פגיעה קשה בקבוצה.
"עידן הוא אחד השחקנים החשובים שלנו ובין אלה שנמצאים בכושר טוב לכן אם נאבד אותו במשחקים הקרובים מול יפו ונס ציונה, זאת תהיה מכה קשה עבורנו" אמרו באזור. באזור אף טרחו להזכיר כי מטמון שפט את הקבוצה במשחק הבית מול הפועל כפר שלם בסיבוב הראשון (הפסידה 2:1) כשאז לטענתם, פסל שער חוקי לזכותם.
בתוך כל זאת החלו הכנות המקצועיות לקראת המשחק הקרוב מול יפו. "המשחק הכי חשוב שלנו העונה ומבחינתנו זה גמר הגביע כך שההכנות יהיו בהתאם" אמרו במועדון. אחת ההחלטות המקצועיות המשמעותיות שככל הנראה יתקבלו השבוע היא שהמנג'ר חנן פדידה שעד עתה נכנס כמחליף במשחקים, יפתח בהרכב הראשון של הקבוצה.
תגובות
+ הוסף תגובה