מסתמן: ידחו כל משחקי הליגות הנמוכות בסופ"ש הקרוב

בשל מזג האוויר הסוער הצפוי בסוף השבוע הקרוב שוקלים בהתאחדות ברצינות לדחות באופן גורף את כל משחקי הליגות הנמוכות לאמצע השבוע. "אין עדיין החלטה סופית. בכל מקרה המשחקים באזור ירושלים והכרמל – ידחו", אמר אבי לוי

מזג האוויר הסוער שצפוי בסוף השבוע הקרוב העמיד בכוננות גם את ההתאחדות לכדורגל שם שוקלים ברצינות לדחות באופן גורף את כל משחקי הליגות הנמוכות (א-ג).

ההחלטה הסופית תיפול בשעות הקרובות ולכל המאוחר מחר (רביעי) בבוקר. במידה וכן, יתקיימו משחקי ליגות א ו-ב בימים שני ושלישי הקרובים. משחקי ליגה ג', ידחו לשבת הקרובה מה שאומר שכל המחזורים יזוזו בשבוע אחד.

"הנושא נבדק לעומק", אמר מנהל אגף הליגות החובבניות, אבי לוי, "אין עדיין החלטה סופית באשר לדחייה הגורפת. מה שבטוח הוא שכל המשחקים שאמורים להתקיים במקומות בהם צפוי לרדת שלג, כמו ירושלים ואזור הכרמל – ידחו בכל מקרה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
האיצטדיונים בבית שאן נשר הרצליה ואיצטדיון דוחא יכולים לעמוד בגשם משטחים ברמה גבוהה אין סיבה לדחות
2
הפועל מגדל העמק
(אוהד: 19:58 17-02-2015)
אוהבים אותכם
3
איזה שכונה
(התאחדות לכדורעגל: 20:08 17-02-2015)
4
לא לבטל
(לא לבטל: 09:02 18-02-2015)
בגלל זה מגיעים שופטים ושהם יחליטו אבל בהתאחדות רוצים לחסוך את המוניות רק לפני חודש נעלמו סתם ככה 20 מיליון גנבים כולם
5
צעד טוב למען בריאות השחקנים
(כדורגלן : 11:14 18-02-2015)
לא חייב שמשטח הדשא יהיה גרוע כדי לבטל משחקים צריך לחשוב גם על בריאות השחקנים
6
לזרוס חולון מברכת את דחיית המשחק ליום ג'
(ג'סי כהן חולון: 15:58 18-02-2015)
בא לנו טוב, גם בזמן וגם במקום. מכיוון שהייתן מודאגים בני אילת יבעניין השוער שלנו אז לידיעתכם יש כבר שוער בשער והגרוע מכל מבחינתכם כבר קרה "ברשיה" הקשר שלנו , שלא שיחק נגד נתיבות וגם נגד מ.ס. ב"ש, חוזר מחו"ל ולכן אל תבנו על הנקודות של המשחק הזה.

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?