על כל הקופה. שחקני בית שאן ואולגה (ארנון לוי, שלומי גבאי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 21.02.15 | 09:49
בבית שאן יודעים כי הניצחון על מכבי פחם יתבטל אם לא ינצחו את אולגה וגם הסיכוי להילחם על מקום בין חמש הראשונות יפחת משמעותית. צחי אילוז ושחקניו מודעים כי מקום בפלייאוף עליון עובר דרך ניצחון בבית שאן
המשחק בין גבעת אולגה לבין הפועל בית שאן בסיבוב הראשון היה אחד הטובים שנראו בליגה א' צפון העונה. אולגה ניצחה 3:4 במשחק עם מהפכים ובעיקר בדרמה גדולה.
אולגה מאז והמשיכה להיות ההפתעה הנעימה של הליגה עד כה ואילו בית שאן מהצד השני הפכה אחת האכזבות הגדולות.
כל זה יכול להשתנות אם בית שאן בכל זאת תעלה לפלייאוף עליון. כרגע היא מרוחקת 8 נקודות משם, עובדה שהתאפשרה לאחר הניצחון האסטרונומי על מכבי אום אל פאחם.
בבית שאן יודעים כי אם יפסידו לאולגה, הניצחון בשבוע שעבר יתבטל לחלוטין ומסמנים את המשחק כאבן דרך. ניצחון ופליאוף עליון הופך להיות ריאלי.
גם אולגה מגיעה במצב רוח מרומם לאחר ניצחון הבית על הפועל הרצליה ביום שני החולף. במועדון מדברים על שני משחקים קריטיים במחזורים הקרובים. זה והבא אחריו בו תארח את השלישית בטבלה עירוני נשר.
"מה שאנחנו עושים העונה זה כמו עלייה. אם נסיים בפלייאוף עליון, זה יהיה ההישג הגדול ביותר שלנו כמועדון. מגיע קרדיט גדול לבעלים מאור פחימה, המאמן צחי אילוז והשחקנים" אמר השבוע חבר הנהלת הקבוצה ציון כחלון.
הסיפור הפיקנטי מאחורי המשחק יכול היה להיות המפגש של אדם לם לקבוצתו לשעבר אולם המגן ייעדר מהמשחק בגלל צהובים. למרות זאת הוא הסכים לומר: "יהיה משחק קשה נגד קבוצה מחוברת עם מאמן ענק. מקווה שידנו תהיה על העליונה ונמשיך את הדרך שהתחלנו בה".
תגובות
+ הוסף תגובה