הבלאגן הגדול (קובי רוזן)
מאת: מיכאל וייסרמן | 20.03.15 | 16:41
עימות מכוער בסיום משחק הניצחון של מכבי עמישב פתח תקוה על קביליו יפו כאשר יו"ר יפו התעמת עם מאמנה של עמישב ואף היכה אותו. אלפסי: "לא מגיב לאנשים קטנים שמאחלים ליפו לרדת ליגה". צפו בסרטון
לזה בטח שלא התגעגענו. בסיום משחק הניצחון של מכבי עמישב פתח תקוה על קביליו יפו בתוצאה 0:1, נרשם אירוע מכוער במיוחד כאשר יו"ר יפו,
אילן אלפסי, זעם על החגיגות של שחקני עמישב פתח תקוה בסיום המשחק.
על פי עדי ראייה פנה אלפסי בסיום המשחק לבוזגלו ואמר לו: "ה' רואה הכול ואתם עוד תשלמו על זה". בוזגלו שהיה המום מהטענות של אלפסי הגיב: "די כבר לחשוב שאתם ברצלונה", כאן נצמד אלפסי לבוזגלו והכה בפרצופו. העימות התפתח על המגרש והסתיים רק לאחר התערבות של שחקני ואנשי הנהלת שתי הקבוצות.
אוהד בוזגלו הגיב ואמר: "אני מרחם על מועדון מכבי יפו שמנהל אותה אדם קטן כמו אילן אלפסי. אין לי שום רצון שמכבי יפו תרד ההיפך הוא הנכון אבל כשמנהל אותה איש עסקים חסר כל מושג בכדורגל ומצעיד אותם לכשלונות שנה אחר שנה זה עוד מילא אך כשהוא תוקף פיזית מאמן קבוצה יריבה שניצח אותו בתום משחק כאשר הוא חובט בפניו זה כבר מסוכן. אני אבא לארבעה ילדים למרות גילי הצעיר ועובד קשה כל השבוע במועדון לא קל, כל רצוני הוא להיות חלק מהספורט ולהגיע לקדמת הבמה בבוא היום".

בוזגלו הוסיף: "חבל לי שבליגות הנמוכות יש מקרי בריונות ועבריינות ואנשים חשופים לפגיעות ולמעשה מסכנים את עצמם. לא מדובר כאן באוהד קבוצה או במקורב, מדובר ביו"ר קבוצה מכובדת, אדם שעומד בראש מערכת שמגדלת ילדים במחלקות נוער. זאת בושה וחרפה, האיש הזה צריך להתפטר, הוא לא עומד בלחץ, הוא קורס תחת העומס ולא ראוי לשמש כבעל תפקיד. אני שוקל להגיש תלונה במשטרה על תקיפה ומקווה שמקרים כאלו לא יקרו בעתיד".
בוזגלו סיכם: "אנשי מכבי יפו האחרים הם בסדר גמור ואין לי שום דבר נגד המועדון. מאחל להם שיזכו לצאת לדרך חדשה ללא האיש הקטן אלפסי".
אילן אלפסי התייחס גם הוא לאירוע ואמר: "לא מגיב לאנשים קטנים שמאחלים ליפו לרדת ליגה אחרי שניצח, שישמח בחלקו".
החגיגות של שחקני עמישב בסיום (צילום: קובי רוזן):
תגובות
+ הוסף תגובה