מאת: גיא גולדפרב | 03.04.15 | 15:30
במג'דל כרום עדיין מנסים להתאושש מאיבוד שתי הנקודות הדרמטי ביום שלישי נגד עירוני נשר. כזכור, מג'דל כבר הוליכה 0:2 במחצית, נשר צימקה בתחילת המחצית השנייה ועמוק בתוך תוספת הזמן הצליחה להשיג שוויון דרמטי.
בנוסף, ספגה הקבוצה מכה נוספת כשחלוצה ומלך השערים, בילאל סבע שבר את כתפו באותו המשחק וגמר למעשה את העונה. שלשום נותח בבית החולים בנהריה.
בתוך כך שיגרה הקבוצה מכתב תלונה חריף לאיגוד השופטים על התנהגותו של השופט, אסעד ג'ברין. לטענת אנשי מג'דל, ג'ברין התעלם מפציעתו של סבע, הורה לו לקום ואף האשים אותו בהתחזות. בנוסף, לאחר שפונה הוסיף השופט 5 דקות נוספות במהלכן נכבש שער השוויון של נשר. "רק אחרי שער השוויון של נשר נאות השופט לשרוק לסיום", אומרים אנשי מג'דל.
בנוסף, עוקבים בקבוצה בעניין רב אחרי חקירה המתנהלת ע"י ויצמן – יער בחשד לניסיון הטיה של אחד ממשחקי הליגה שנערכו לאחרונה.
תגובות
+ הוסף תגובה