מגמדוב הודיע להנהלה: "לא אשחק ביום שישי אם לא אקבל משכורת"

לא יתייצב למשחק. מגמדוב (בירוק. אייל אורן) לא יתייצב למשחק. מגמדוב (בירוק. אייל אורן)
השביתה בעמישב עולה מדרגה. לא מספיקה העובדה כי שחקני הקבוצה לא מתאמנים כבר שבוע וחצי ולא צפויים לערוך שום אימון עד למשחק ביום שישי נגד שיכון המזרח, כעת הודיע הבלם הוותיק הודיע כי לא יגיע למשחק אם לא יקבל את שכרו

הבלגן בעמישב ממשיך. בסוף השבוע הודיע הבלם הוותיק של הקבוצה, מוראד מגמדוב, כי לא יתייצב למשחק הקרוב של הקבוצה מול מכבי שיכון המזרח עד אשר יקבל את שכרו.

כזכור, עמישב לא קיימה שום אימון מאז המשחק מול אזור וכנראה שגם לא תקיים שכזה עד למשחק ביום שישי.

ביום חמישי האחרון התבקשו כל שחקני הקבוצה והצוות המקצועי להגיע למועדון לשיחה עם ראשיו. לאחר המתנה של חצי שעה הגיע ערן אביב ששוחח עם הנוכחים וניסה לסיים את השביתה. השחקנים מצדם הבהירו את עמדתם כי הם לא מעוניינים לחזור לאימונים עד אשר יקבלו את מה שמגיע להם כשכאמור, מגמדוב היה חריף אף יותר.

"המצב בכי רע. נראה כי לאף אחד לא אכפת. ערן אומנם הגיע וניסה לעודד אותנו אבל בלי שום הבטחה או הצעה להסדר כלשהו", אמר שחקן בקבוצה.

גם אם יהיו אימונים המאמן אוהד בוזגלו לא יהיה נוכח בכל מקרה מאחר והוא ייצא הלילה למספר ימי השתלמות בשווייץ במסגרת קורס ה"פרו" בו הוא נוטל חלק. בוזגלו יחזור רק בסוף השבוע ויעמוד על הקווים במשחק ביום שישי.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ניצחון בטוח לאזור
2
ביזיון
(אוהד כדורגל: 00:29 13-04-2015)
פשוט ביזיון .כך מתנהגת קבוצה שיודעת שהיא נשארה בליגה.מה שאתם עושים זה פשוט לתת משחקים מאמן נוסע לחול שחקנים לא מתאמנים מה היה קורה עם היו מרידים לכם נקודות.אתם בושה לכדורגל חבורת אפסים.שמואל בטט יא זבל.שמעון 'בו מלאך החבלה.
3
ויצמן יער
(ויצמן יער: 11:11 13-04-2015)
חחח ויצמח יער אפילו לא צריכים להגיע. הם אומרים לבד שיגיעו בלי חשק. באנקר שיכון. חבל שהליגה נראית ככה
5
בושה
(אוהד עמישב: 18:11 13-04-2015)
בתור אוהד הקבוצה אני יודע שהם במעב קשה אבל הם ינצחו במשחק ובעזרת ה נעלה ללאומית אלה עמישב

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?