ישראל דניאל (צילום: עמית דניאל)
מאת: אלי שמואלי | 12.04.15 | 23:56
ותיקי הפועל ת"א, מכבי פרדס כץ, אליצור יפו ובית"ר יפו. ארבע קבוצות בטורניר אחד מחר (18:00) במגרש בנוה גולן
מחר, בערך בשעה 18:00 ולאחר שיסתיימו משחקי ליגות ב', אם יש לכם קצת זמן אז כדאי שתשימו פעמיכם למגרש הכדורגל בנוה גולן, שם יתקיים טורניר מיוחד לזכרו של ישראל דניאל. דניאל היה חברו הקרוב של שחקן אליצור יפו, ערן מחלוף, שמארגן את הטורניר.
בטורניר, אותו כאמור מארגן מכלוף ובעזרתו של אלי שמואלי כתב דאבל פס, ישתתפו ארבע קבוצות כאשר בשלוש מהן שיחק מכלוף: קבוצת נעוריו כוכבי הפועל ת"א עם שחקנים כמו שי אבוטבול, יוני אפיקים, גל ניר, לירן שיטרית, יניב רואש, ועוד המון שחקני עבר, בית"ר יפו, קבוצתו הקודמת ואליצור יפו, קבוצתו הנוכחית.
.jpg)
הקבוצה הרביעית שתשתתף היא מכבי פרדס כץ שהוקמה לפני שלוש שנים על ידי רוני יצחק ובעזרתו של שמואלי, שגייס תרומות ותלבושות לשחקנים במשך השנים. את הטורניר ישפוט ויליק פליקס, שופט בכיר שמגיע בהתנדבות.

הטורניר המיוחד יחל בשעה 18:00 עם הגרלה ובו ייקבעו שני משחקי חצי הגמר. כל משחק ייערך 40 דקות עם שתי מחציות של 20 דקות ואם לא תהיה הכרעה תיקבע העולה לאחר דו קרב בעיטות עונשין. לאחר מכן יתקיים משחק הגמר בין שתי המנצחות ולאחריו יחולקו גביעים ומדליות לשחקנים.
תגובות
+ הוסף תגובה