שחקני מורשה (קובי רוזן)
מאת: מיכאל וייסרמן | 18.04.15 | 11:46
במורשה רצו לברוח מהתחתית הבוערת ובאשקלון רצו לתת הזדמנות לשחקני הספסל. הקבוצה שרצתה יותר, ניצחה. אדיר: "השחקנים הבינו את משמעות המשחק". ביקורת חריפה מצד יריבותיה של מורשה כלפי מאמן אשקלון, יובל נעים
"זה היה נורא מביך" כך התבטא אחד משחקני הפועל אשקלון על התצוגה של קבוצתו בהפסד להפועל מורשה, 0:2. ביקורת חריפה הופנתה כלפי מאמן אשקלון, יובל נעים מצד קבוצות בתחתית שטענו כי נהגו בחוסר תום לב כשעלו למשחק בהרכב חסר מאד.
לאחר העלייה לליגה הלאומית החליטו בצוות המקצועי של אשקלון לתת הזדמנויות לשחקני ספסל ולאחרים שקיבלו פחות הזדמנויות העונה. נעים שיתף גם חלק מהשחקנים הבכירים במשחק כמו שחקן העונה, שי רביבו, ואחד מהמועמדים לנבחרת העונה, אוהד אדלשטיין. מהצד השני, במורשה ידעו כי כל תוצאה פרט לניצחון תסבך אותם משמעותית בתחתית.
לפני המשחק פנה יו"ר מורשה,
מאיר הדדי, לשחקניו וניסה להעלות להם את המוטיבציה. המחצית הראשונה הייתה בשליטה של אשקלון כאשר שחקניה לחצו על שערו של איתמר ישראלי, ורק משחק טוב של השוער ושל חלק משחקני ההגנה, כמו הבלם בר נמני, השאירו את התוצאה מאופסת בהפסקה.

בתחילת המחצית השנייה הבינו במורשה כי קבוצתם חייבת ניצחון ויחסי הכוחות התהפכו. בדקה ה-56 פריצה נהדרת של הקשר, אלון ג'רבי, הסתיימה במסירה למאור עידה שהעלה את קבוצתו ליתרון
0:1.
מורשה המשיכה לשלוט במשחק ורבע שעה לסיום היה זה מישל נחמיאס שכבש את השער השני וקבע את תוצאת המשחק,
0:2 למורשה.
בסיום המשחק חגגו שחקני מורשה את ניצחון כאילו עלו ליגה, אם כי ראשי הקבוצה מיהרו להרגיע וציינו כי מדובר בחגיגות מוקדמות והדרך להישארות עוד ארוכה ואם הקבוצה לא תשיג את הנקודות הרצויות בשני המשחקים האחרונים, התוצאה מול אשקלון תהיה לא רלוונטית.
מאמן הקבוצה,
גל אדיר, אמר בסיום המשחק: "השחקנים הבינו את משמעות המשחק וכל הכבוד להם על הלחימה. הם שיחקו טוב ומגיע להם שבחים על הניצחון . זה היה חשוב לנו אבל יש עוד שני משחקים והדרך עוד ארוכה".
תגובות
+ הוסף תגובה