שחקני קטמון חוגגים עלייה (שי חדד)
מאת: קובי פורטל ומיכאל וייסרמן | 24.04.15 | 18:03
קבוצת האוהדים חזרה באופן רשמי לליגה השנייה. כרמיאל/צפת נשארה בליגה, נהריה, אסי גלבוע ומג'דל כרום נלחמות על הירידה. בדרום, מכבי ב"ש ירדה מעשית לליגה ב'
מחזור אחד לסיום העונה ונראה כי גם תחתית ליגה א'
דרום הגיעה לסיום המכריע כאשר מכבי באר שבע ירדה לאחר עונה אחת לליגה ב'. הקבוצה של אבי בוחבוט לא הצליחה לנצח במשחק הבית את מכבי קביליו יפו ובהמשך לשאר התוצאות תשחק בעונה הבאה בליגה ב'. יפו למרות זאת תצטרך נס משלה כדי להימנע ממשחקי המבחן. מאור אסור העלה את יפו ליתרון אך משה אביטן השווה כשבע דקות לסיום המשחק.
הפועל אזור השיגה ניצחון ענק במשחק החוץ מול עירוני קרית מלאכי בתוצאה 3:1. מלאכי עלתה ליתרון מרגליו של שניר בן אבו, אך שער אחד של עידן חג'ג' וצמד שערים של פיני מתנה בתוספת הזמן ככל הנראה יעזרו לאזור להישאר בליגה.
הצלע השלישית בתחתית, הפועל מורשה, הבטיחה את ההישארות לאחר ניצחון קטן גדול על מכבי עמישב פתח תקוה בתוצאה 0:1. נתי ארזואן כבש למורשה בדקה השלישית. גם מכבי שיכון המזרח השיגה ניצחון חוץ גדול על הפועל כפר שלם בתוצאה 1:3. המארחים הם אלה שעלו ליתרון בדקה הראשונה משער של מייקל גרינברג, אבל אמיר עזרא, יותם פנסו ודניאל קריטי הביאו שלוש נקודות משמעותיות לקבוצתם. מועדון ספורט כפר קאסם השיגו ניצחון בית חשוב על הפועל מחנה יהודה בתוצאה 2:3 משלושער ענק של סמאח מרעב. דור מוסקוביץ' ואיציק בן סלומון כבשו למחנה.
נס ציונה השיגה ניצחון חוץ ענק על הפועל הוד השרון בקרב ישיר על הפלייאוף העליון בתוצאה 1:3. ניסים אסייג וצמד של סהר לוי העניקו את הניצחון החשוב, יניב לוזון כבש להוד השרון. חזי ג'נשווילי הורחק אצל נועם שוהם.
בצמרת כל הקבוצות הצליחו לסיים בתיקו ושמרו על סטטוס קוו כאשר מרמורק סיימה בתיקו 1:1 מול כפר סבא. דוס סנטוס העלה את כפר סבא ליתרון אבל סהר שבתאי השווה. שתי הראשונות, אשקלון ושעריים, סיימו בתיקו 2:2. שעריים הובילה 0:2 משערים של דניאל טסאו ודן רומן, אבל קובי בן חמו וגיא גלולה השוו לטובת יובל נעים.
בצפון, נברך את הפועל קטמון ירושלים על חזרתה לליגה הלאומית לאחר שניצחה 1:6 את צור שלום ובעקבות איבוד הנקודות של נשר בבית שאן. לקטמון כבשו צבאג (צמד), בלילתי, חרמון, קירטבה ויעקב. ניסן רביבו צימק, דני אסולין הורחק בשורות צור שלום.
המשחק המרכזי בבית שאן הסתיים עם ניצחון אדיר לטובת הבית שאנים 0:1 משער של שלומי מראד. 1,500 צופים סיפקו אווירה נהדרת, והקבוצה של מוריס אוזן ממשיכה בריצה מטורפת בסיבוב השני. נשר תתרכז מעתה במשחקי הפלייאוף. מעלות והרצליה נפרדו בתיקו 1:1 דרמטי. אילן טל כבש בדקה ה-58, בתוך תוספת הזמן פאדי זיאדה, מלך השערים, קבע שוויון.
.jpg)
אסי גלבוע, אולי הלוזרית הגדולה של המחזור, סיימה בתיקו 2:2 בחדרה לאחר שהובילה 0:2 משערים של אבי עמר ועומרי אלמקייס. בדקה ה-62 יעקב אבבה צימק, ו-5 דקות סיום המשחק שמואל וואסי קבע שוויון. מג'דל כרום לא התקשתה מול מכבי דליה והצליחה לנצח 0:3. למג'דל כבשו אחמד כנעאן (צמד) ועומר סבע.

בית"ר נהריה מהמקום ה-15 בטבלה הפתיעה את קרית אתא כאשר ניצחה 0:2, והשאירה לעצמה סיכוי ממשי להישאר עונה נוספת בליגה א'. ג'פרי ניסמבאום ועמאר זידאן כבשו לנהריה.
מ.ס כרמיאל/צפת חגגה הישארות בליגה לאחר שפירקה את גבעת אולגה 0:3. הקבוצה של אילן סויסה פשוט התפוצצה על החבורה של צחי אילוז שנכון לעכשיו לא נמצאים בפלייאוף העליון. סויסה, ידען ושיבל כבשו.
פארסת המחזור שייכת כמובן ללא אחרת מאשר אום אל פאחם. שחקני מגדל העמק הגיעו לאצטדיון השלום יחד עם שחקני היריבה, אך אנשי האבטחה לא היו שם, והמשחק בוטל.
תגובות
+ הוסף תגובה