מאת: מערכת דאבל פס | 26.04.15 | 20:56
המשחק בין מגדל העמק להפועל בית שאן יתקיים בסופו של דבר במגרש העירוני של המארחת. במשטרת ישראל אמנם הוציאו הבוקר צו סגירה למגרש, אך בהערכת מצב שהתקיימה יחד עם יו"ר הקבוצה, הנרי איפרגן, ומחזיק תיק הספורט של עיריית מגדל העמק, יוסי פורטל, הוחלט לאפשר את קיום המשחק באצטדיון העירוני.
במגדל העמק הציגו את הטיעונים למפקד התחנה, סנ"צ עמי מועלם, והתבססו על המפגש הטעון בין בית"ר ירושלים לבני סכנין מליגת העל, וכמו כן על המשחק שהתקיים בשישי האחרון בצור שלום בו התארחה הפועל קטמון ולמעשה הבטיחה את העלייה לליגה הלאומית כאשר מאות אוהדים ליוו את הקבוצה.
מחר (ב') בשעה 07:30 בבוקר תתקיים הערכת מצב נוספת במגרש עצמו בהשתתפות קציני המשטרה יחד עם נציגי העירייה והקבוצה, ושם תציג המשטרה את הדרישות שלה למשחק. ממגדל העמק נמסר: "אנחנו נקיים את כל דרישות המשטרה בלי יוצא מן הכלל. נעשה הכל כדי שהמשחק יתקיים אך ורק במגדל העמק".
תגובות
+ הוסף תגובה