עכשיו זה רשמי: מ.כ. יניב חולון עלתה לליגה ב' לאחר 2:6 קליל על אנטוניו יפו. שלומי שלמה רשם עלייה שנייה ברציפות, מוסא בן חיים רשם עלייה עשירית בקריירה. בעונה הבאה: דרבי מעניין מול צפרירים חולון
זה היה צפוי לאורך רוב שלבי העונה, אבל אתמול (שישי) הגיעה החותמת הרשמית. מ.כ. יניב חולון העפילה לליגה ב' כבר בעונתה הראשונה. הכל היה מוכן לחגיגות הרשמיות. הזמר, תמיר גל, הקליט מראש שיר עלייה וגם שר אותו במגרש, חולקו אביזרי עידוד וגם כיבוד כיד המלך חולק למכובדים. כ-500 צופים הגיעו למשחק ההכתרה וצבעו את היציעים בסגול-צהוב שהזכירו ימים יפים של קבוצת הכדורסל הבכירה של העיר.
מחווה מרגשת נעשתה לחלוץ הקבוצה, חיים ירמיהו, שלא משחק כבר תקופה אחרונה עקב מחלה. הוכנו חולצות מיוחדות עם איחולי החלמה לירמיהו וגם אנו במערכת מאחלים לו החלמה מהירה ואפילו חזרה למגרשים. מחווה מרגשת נוספת עשה שקנה של חולון, דן ארביב, שנפצע במהלך המשחק והעניק את החולצה שלו לילד אוטיסט שישב ביציע.
בתוך כל הסגול-צהוב הזה הייתה עוד קבוצה, הפועל אנטוניו יפו, שלא רצתה לשמש רק כתפאורה וקיוותה לעשות הפתעה ולנצח. טוב, זה לא ממש הלך לה, אבל לפחות היא הפגינה ספורטיביות עד הסוף. ועוד פרט פיקנטי ומעניין: שלוש שופטות שובצו למשחק המיוחד הזה. רחלי כהן האגדית ניהלה את המשחק ועזרו לה הקוונית התאומות סתיו ורוני בן עזרא.
מה שהתרחש על כר הדשא עצמו היה פחות מעניין. חולון, שידעה שגם תיקו מספיק לה למרות הניצחון המוקדם של חבל מודיעין על רחובות שעה קלה קודם לכן, לא ריחמה על האורחת שלה וניצחה 2:6 בקלות. רועי גליקשטיין (25, 61), דן ארביב (34), חן מלכה (37), ליאור אסמרה (56) ומאור ארזי (76) כבשו את השערים לחולון, יפו רק צימקה משערים של יוסף אבלאסי (71) ומוסטפא שקרה (87) והכל חיכו לחגיגות הגדולות שהיו בסיום.
צלחת אליפות המחוז הוענקה לקבוצה החולונית שלמעשה השלימה דאבל, לאחר שגם זכתה בתחילת העונה גם בגביע המחוז. השחקנים בסגול הקיפו את המגרש עם דגל ישראל והשיר המפורסם של להקת קווין "ווי אר דה צ'מפיונס" התנגן לו ברקע. המאמן, שלומי שלמה, רשם עלייה שנייה רציפות לאחר שעלה עם שיכון המזרח בעונה שעברה. מוסא בן חיים רשם עלייה עשירית בקריירה ומבחינתו עוד הרגל נטויה.
למרות כל השמחה, העלייה הזו לא מספקת את אנשי חולון ובעיקר את הבעלים, עופר דליאן ואיציק ששון, שכבר חולמים על ליגה א'. לפני זה, יש להם לעבור עונה לא קלה בליגה ב' וכנראה שזה יהיה במחוז דרום א'. טוב, אתם כבר מבינים לבד מה זה אומר: דרבי היסטורי מול צפרירים חולון.
עד מתי רשעים יעלוזו נמאס מצפרירים והאנשים ששם כל השנים נלחמתם שאתם צפרירים וכעת אתם משנה להפועל חולון אתם משנים את השם אבל השכונה תישאר בכם יש רק הפועל חולון אחת ושנה הבאה דרבי וגיגי יבכה
לכל שחקני יניב חולון ולקברניטי הקבוצה בראשות שלומי שלמה עלו והצליחו בעונה הבאה בליגה ב כמו כןרב תודות לעופר דליאן ואיציק ששון בעלי הקבוצה שהקדישו את רוב מרצם להצלחת הקבוצה כל לחי ובשנה הבאה נשף עליה בליגה ב
תגובות
+ הוסף תגובה