שניים מהבולטים במגרש. ווגה קסטה מרחובות (בכתום) ודודי ליאני (אלון יהודיוף)
מאת: אלון יהודיוף | 02.05.15 | 23:59
רגע לפני שיניב חולון הבטיחה את העלייה, ניסתה חבל מודיעין להלחיץ אותה מעט כשהביסה 2:9 את מכבי רחובות. ערן חדד (שלושער) יסיים את העונה כמלך השערים
בחבל מודיעין ידעו עוד לפני המשחק מול רחובות שגם אם הם ינצחו זה לא יעזור להם. לחולון הספיקה נקודה אחת בשני המשחקים האחרונים כדי לעלות ליגה והניצחון הקליל של מודיעין על רחובות נועד אמנם להלחיץ מעט את החולונים, אבל בעיקר כדי להעביר מסר מי, לפחות, הקבוצה מספר 2 בליגה. ערן חדד, מלך שערי מודיעין והליגה, הוסיף עוד שלושער למאזנו והגיע כבר ל-31 שערים. לפחות בטבלה הזו מודיעין ראשונה.
ברחובות לא ממש חלמו להפתיע במשחק הזה. אמנם במחצית הראשונה הם עוד עמדו בכבוד, אבל במחצית השנייה ראינו בעיקר קבוצה אחת על המגרש, שפירקה לחלוטין את המארחת.
המשחק הזה היה מיוחד עבורו של השופט הוותיק, פליקס ויליק, שהודיע שזה כנראה המשחק האחרון שלו ושהוא מתכוון לפרוש השנה לאחר 26 שנות קריירה. במשחק עצמו ויליק לא נזקק למאמץ מיוחד ואף החליף מדי פעם בדיחות עם הספסל של מודיעין. טוב, ככה זה כשיש אווירה של סוף עונה.

המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוהה וכבר לאחר ארבע דקות עלו האורחים על הלוח. אורן זוהר בעט כדור שטוח שנעצר רק ברשת,
0:1 למודיעין. עשר דקות חלפו וערן חדד פרץ לרחבה מימין ומול השוער, כפיר ניגרקר, בעט כדור שטוח לפינה הרחוקה ופנימה,
0:2 למודיעין.
רחובות לא נבהלה וחזרה למשחק בדקה ה-22 משער של עדי קסלסי. חמש דקות להפסקה קיבל חיים יפרח כדור ברחבה ומול השוער בעט לקורה ופנימה,
1:3 למודיעין.

בדקה ה-43 יכל אודי פוליטגר לכבוש את הרביעי של קבוצתו, אבל במקום לבעוט לשער החשוף העדיף למסור כדור רוחב וניגרקר חזר בזמן כדי לשלוט את הכדור.
המחצית השנייה כבר הייתה אופרה אחרת ועוד לפני שהספקנו להתיישב מאור לנקרי הגביה כדור מצוין וערן חדד כבש את השני שלו במשחק ואת ה-
1:4 של מודיעין.
האורחים עשו ככל העולה על רוחם במגרש וגם אורן זוהר השלים צמד בדקה ה-58,
1:5 למודיעין. צביקה אזקלטן, שנכנס למגרש בשורות מודיעין לא חיכה הרבה זמן על המגרש כדי לכבוש את השישי של קבוצתו בדקה ה-68,
1:6 למודיעין.

שחר שמש, שוער מודיעין, ביקש מהספסל לעלות לשחק כחלוץ ובמודיעין רצו לתת לו לשחק עם המספר 12. הבעיה הייתה שמספר 12 (פוליטגר) הוחלף כבר ואי אפשר ששני שחקנים ישחקו עם אותו מספר חולצה, בפרט לאחר שאחד מהם כבר הוחלף וצוות השיפוט לא אישר זאת אי לכך, נאלץ שמש לצאת מהגרש ולתת לשוער המחליף, ברק בר שלום, לשחק מעט. אולי משחק הבא, מול עירוני לוד במחזור הסיום, יתנו לשמש לשחק כשחקן שדה.

המשחק, אגב, עוד לא נגמר ובדקה ה-75 הגיע השער הכי יפה במשחק. דודי ליאני (מה הוא עושה בליגה הזו?) קיבל כדור וירה אותו מ-16 מטרים לחיבורים,
1:7 ענק למודיעין.
שתי דקות חלפו ורחובות חזרה מעט למשחק. ווגה קסטה, אולי נקודת האור במשחק של רחובות, הגביה כדור קרן ושרון עדני נגח היטב פנימה,
2:7.

חגיגת השערים לא נעצרה כאן ומשה שוקרון (86) וערן חדד (88) השלימו ל-
2:9 מוחץ. מודיעין אמנם יצאה מעודדת.

מהמשחק הזה אבל גם לא בטוח שהניצחון הצפוי של חולון על יפו ריגש אותם במיוחד. אבי לילוס, מנהל מודיעין, ידע עוד לפני המשחק שהמקום השני עשוי, בסיטואציה מסויימת, להעלות אותו בכל זאת לליגה ב'. בינתיים, יש לו עוד משחק אחד במחזור האחרון מול עירוני לוד כדי להשיג עוד כמה אחוזים למאזן.
תגובות
+ הוסף תגובה