נקמו על המגרש. שחקני מ.ס. בסיום הדרבי
מאת: מערכת דאבל פס | 04.05.15 | 08:59
מי שמכיר ועוסק בליגות הנמוכות מודע ליריבות האין סופית בין בעלי שתי הקבוצות, אילן עטיה (השרון נתניה) מצד אחד ומצד שני אלי כהן (מ.ס נתניה). לאחר שמ.ס. האשימה את השרון בהפסקת המשחק הקודם בינהן היא חיפשה נקמה על המגרש והשיגה אותה עם 0:0
כזכור, בסיבוב הקודם כאשר אירחו מ.ס את השרון המשחק פוצץ בדקה ה 32 לאחר שלמקום הגיעה קצינת משטרה שטענה שהתקבלה שיחה מאדם הנמצא במגרש על כך שהמשחק חם מאוד ואין מספיק מאבטחים ולכן גם הפסיקה את המשחק.
במ.ס. הפנו אצבע מאשימה כלפי אנשי השרון שלטענתם הם היו אחראיים לאותה שיחה.
יש לציין באותה נקודת זמן השרון הובילה את הטבלה ומ.ס היו במקום ה-5 כשרק 4 נקודות מפרידות בין השתיים כך שניצחון של מ.ס. היה משאיר אותם חזק בתמונת הצמרת.
הסיפור הסתיים בוועדת משמעת עם עונש אכזר: הפסד טכני 3-0 וקנס כספי של 1000 ₪ דבר שגרם לקבוצה לוותר על חלום העלייה. במ.ס ידעו שההזדמנות "לנקום" תגיע וכך היה.
בשרון ידעו שרק ניצחון ישאיר אותה בתמונה העלייה למרות שזה לא תלוי בהם אלא בפרדסיה אבל גם מקום שני מבחינתם היה מצוין על רקע העובדה כי בשנים האחרונות הסגניות גם עלו לליגה ב'. כל תוצאה אחרת הייתה שולחת אותם למקום השלישי ולעוד עונה (כנראה) בליגה ג'.
המשחק נפתח בלחץ של השרון כאשר רוב הכדורים נשלחו לעבר החלוצים עידן ששון וניר ברנס אבל אלה נתקלו בחומה עיקשת של הגנת מ.ס.
כעבור רבע שעה המשחק התאזן ומ.ס החלו להחזיק בכדור ולצאת להתקפות. אחת מהן כמעט הניבה שער, בדקה ה 25 כדור גובה לעבר הרחבה, שוער השרון יצא לא טוב ובדרך העיף את זוהר חסן לדשא. האחרון ניסה להתעשת אך ממצב שכיבה בעט חלש מול שער חשוף והורחק ע"י ההגנה.
מהצד השני ניסו אסף לוזון ואמיל קיטלמן לבעוט מרחוק אבל ללא הועיל מאחר ששוער נתניה אור רובין סיכל כל ניסיון שכזה.

בדקה ה 35 דניאל ביטון הפעלתן פרץ באגף השאיר מאחוריו את מגן השרון בפעם המי יודע כמה אך כדור הרוחב שלו הורחק ע"י ההגנה.
בדקה ה 40 כדור קרן לשרון, הבלם יעקוב יאובוב עלה גבוה מעל הגנת מ.ס אך הנגיחה הלכה גבוה מעל השער והמחצית הסתיימה ב 0-0.
במחצית השנייה היה ניתן לראות את הלחץ על הקבוצה המארחת מהשרון שגם בספסל לא היה רגוע כאשר אילן עטיה והמאמן שלומי דהן היו על סף הרחקה כתוצאה מדיבורים מיותרים עם השופט.
בדקה ה 51 נפצע מגן נתניה אפי טוביאנה ומאמן מ.ס קובי סבג הכניס למגרש את שי אזולאי המצוין.

המשחק הפך שקול ככל שהזמן חלף וניסיונות בעיטה מרחוק של חזי ללוש מ-מ.ס לא צלחו. השרון הגבירה קצב אך נתקלה שוב ושוב בחומה קשה לפיצוח בניצוחם של זאביק ברזילי ויוסף הדרה.
בדקה ה 71 נכנס מגן השרון ליאור פרי בשחקן מ.ס בצורה פראית וראה רק כרטיס צהוב. כעבור 10 דק אותו פרי נכנס שוב בגסות באלי אלקובי והפעם ראה צהוב שני ואדום. השרון ב 10 שחקנים.
במקביל הסתיים המשחק של פרדסיה הסתיים בניצחון שלה, 1:3 על ג'לג'וליה ובשרון ידעו שהם חייבים את השער שישאיר אותם בתמונה. הלחץ המסיבי על שערו של אור רובין המשיך אך זה הדף כל כדור שטייל בסביבתו.
מאמן מ.ס., קובי סבג ערך עוד שני חילופים הגנתיים, צופף את מרכז השדה וההגנה בכדי לשמור על התוצאה.

בסיום 0-0 שמקטין באופן משמעותי את סיכוייה של השרון לזכות במקום השני וזאת מאחר שהיא סיימה את משחקיה לעונה זו. בית"ר אריאל זקוקה לניצחון על טייבה החלשה בכדי לכבוש את הסגנות ולהמתין להתפתחויות בקיץ. ב-מ.ס ידעו זאת וחגגו כאילו הם אלה שעלו ליגה.. נקמה קטנה וספורטיבית.
תגובות
+ הוסף תגובה