בית דגן חוגגת מול שיכון ותיקים. תחגוג גם במחזור האחרון? (אלי שמואלי)
מאת: אלי שמואלי | 15.05.15 | 21:44
הסטטוס-קוו בצמרת נשמר וההכרעה עוברת למחזור האחרון. האם בית דגן תשמח כשנוה גולן תאבד נקודות או שנלך למשחק מכריע ב-27 לחודש? ומזל טוב לאליצור יהוד: נקודה ראשונה העונה!
מחזור אחד לפני סיום העונה והמתח במחוז ת"א מגיע לשיא. שתי המוליכות שמרו על פער שלוש הנקודות ביניהן והעלייה תוכרע במחזור האחרון או במשחק מכריע על כל הקופה ב-27.5.
בית דגן אירחה למשחק קשה את שיכון ותיקים ר"ג וגברה עליה בקושי 0:1 משער בדקה ה-48 של דוד מקרה. גיא סיידוב מבית דגן הורחק לקראת הסיום והוא יחסר במשחק ההכרעה מול נוה גולן, אם וכאשר יהיה כזה.
נוה גולן אירחה את בית"ר עזרא החלשה ולא ריחמה עליה בדרך ל-2:9 קליל. שי אמיר כיכב עם חמישייה, צחי לוי הוסיף צמד שני ברציפות ובנוה גולן מקווים לנצח בשבוע הבא בדרבי את בית"ר יפו ולהגיע למשחק מכריע באצטדיון חולון החדש ב-27.5 מול בית דגן

הפועל בת ים תסיים את העונה במקום השלישי לאחר שהביסה 3:6 בחוץ את השקמה חן. פליקס חלפון הרשית עוד רביעייה, הרביעית שלו העונה והגיע ל-50 שערי ליגה. בת ים, אגב, יכולה עדיין בסיטואציה מסויימת לסיים שנייה, אם תנצח במחזור האחרון את קרית שלום ונוה גולן תפסיד. אליצור יפו לא הציגה משחק גדול בדרבי מול בית"ר אבל גברה עליה 0:3 חלק.

בתחתית תגידו מזל טוב לאליצור יהוד שיצאה לדרבי איזורי מול מכבי אור יהודה וסחטה ממנה 1:1. למה מזל טוב? כי זו הנקודה הראשונה של יהוד העונה. איציק חייק, שוערה בן ה-70 של אור יהודה, שיחק 90 דקות מלאות. בן דיין (שלושער) ואייל דואק (צמד) ממשיכים לכבוש והפועל קרית שלום שלהם לא התקשתה להביס 1:5 את ספרטק ר"ג. במשחק נוסף הספיק שער של בודד של עדי פרץ כדי להכריע 0:1 לטובת בני יהוד במשחקה הביתי מול מחניים ר"ג.
תגובות
+ הוסף תגובה