עופר בכר: "מתנצל בפני אנשי נשר"

עופר בכר (לירן דורף) עופר בכר (לירן דורף)
מאמן בית"ר כפ"ס ספג ביקורת קשה בעקבות דבריו בשידור חי אחרי גמר פלייאוף ליגה א'. הבוקר שוחח עם ברוך סער ולשלומי פרץ והתנצל. בכר: "אמרתי את מה שאמרתי בלהט שאחרי ההפסד, מתנצל בפני כל אנשי נשר ומאחל להם בהצלחה"

דבריו של מאמן בית"ר כפ"ס, עופר בכר, לאחר ההפסד לנשר ביום ב', עוררו ביקורת קשה כלפיו. כזכור, אמר בכר בראיון בשידור חי: "נשר היא לא יותר מקבוצת מרכז טבלה בליגה א' דרום". דברים אלה עוררו זעם רב אצל היריבה וגם בקרב אנשי מקצוע שחלקם התבטא: "במקום לבקר את היריבה, מוטב שיתעסק בקבוצתו".

בכר עצמו היה המום מגל התגובות שעוררו דבריו והבוקר התקשר למאמן נשר, ברוך סער, וליו"ר, שלומי פרץ, והתנצל בפניהם.  "בלהט ההפסד דחפו לי מיקרופון מול הפנים ולצערי אמרתי את מה שאמרתי מבלי לחשוב. אני לא איש של יחסי ציבור וחסר ניסיון במעמדים מסוג זה. נשר קבוצה מצוינת שניצחה בצדק את המשחק. מתנצל מעומק הלב בפני ראש העיר שלהם, היו"ר, המאמן וכמובן השחקנים. מאחל להם בהצלחה במפגשים מול היריבה מהלאומית".

מאמן נשר, ברוך סער, אמר בתגובה: "לא שופטים אדם בעת צערו. מקבלים את התנצלותו של עופר. אנחנו לפני חג ואי אפשר לצאת לחופשה עם לב כבד".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בכתבה הקודמת לא הגבתי
(איציק הגדול: 10:43 21-05-2015)
כי יש המון מקורבים לרמה"ש למאמן הקודם של כפ"ס שתפסו טרמפ אבל פה אפשר להגיד שמי ש גבר אמיתי מודה בטעות ויוצא גדול מהחיים עופר אח שלנו אל תסתכל אחורה רק קדימה וכל מי שאתה לא בא לו טוב שישתה מהמים של ים המלח - תנוח ותחזור לעונה מוצלחת נוספת אוהבים אותך
2
עוזב ומודה ירוחם
(רחובותי מהצד היפה של העיר: 10:48 21-05-2015)
3
עופר בכר אדם גדול וטוב
(ראשוני גאה: 11:09 21-05-2015)
כל הכבוד לעופר בכר על ההתנצלות לפעמים בן אדם פולט מילים בלי לחשוב עופר בן אדם עם לב ענק ואין לו ולא היתה לו כוונה לפגוע באף אחד בהצלחה בהמשך עופר אתה גדול
4
עופר הבכיין
(שיכון המזרח : 14:54 21-05-2015)
עופר אתה שחצן ובכיין וטיפוס מגעיל,כנראה שעוד לא מספיק מכירים אותך,גם עם השיכון הגעת לפלייאוף ונכשלת,אחרי כל הפסד אתה מתבכיין ובמקום להסתכל איפה אתה נכשלת,אתה מלכלך על הקבוצות היריבות והמאמנים שלהם. בן אדם קטן ועלוב והתנצלת רק כדי לצאת טוב בתקשורת.
5
שטוית אוהבים אותכם כפר סבא חג שמח
(נשר בדם שמואל: 15:19 21-05-2015)
אתם קבוצה חזקה במרכז שדה הגנה ויהיה בסדר
6
מי מרמת השרון
(איציק כנס : 17:36 21-05-2015)
אני מרמת השרון על איזה אנשים אתה מדבר מורשה עשתה לעופר רק טוב ועופר נכנשל בגדול בקבוצה אתה יודע מה זה ניצחון 1 סיבוב שלהם אתה יודע מה זה איציק הגדול חח אתה בדיחה בדיוק כמו החבר של בכר
7
כנסו
(אובייקטיבי: 22:25 21-05-2015)
חבל על כל הריבים והסיכסוכים המיותרים,הבן אדם לא התכוון לשום דבר רע.לא שופטים אדם בשעת צערו. נשר בהצלחה במבחנים.
8
לבכר
(מאיר מנשר: 22:34 21-05-2015)
בכר מקבלים את ההתנצלות בהצלחה בעונה הבאה והמון בריאות
9
בכר תפסיק לרשום תגובות
(בכיין: 23:39 21-05-2015)
10
תגובה למספר 4
(שיכונייה: 18:39 31-05-2015)
אתה מדבר מתוך הכירות אישית !!! דיבורי סרק של בנאדם ללא היכרות בכלל , עפר מאמן ענק אישיות נדירה יודע לחבר את השחקנים בנאדם מקסים ופשוט מציעה לך לשבת בשקט סייג לחכמה שתיקה נאמר

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?