מדהים!!! הפועל כפר סבא עלתה לליגת העל

שחקני כפ״ס חוגגים (אלן שיבר, ערוץ הספורט) שחקני כפ״ס חוגגים (אלן שיבר, ערוץ הספורט)
המהפכה שהוביל סתו שחם ממשיכה לצבור תאוצה, והקבוצה הירוקה רשמה עלייה שנייה בתוך שנתיים אחרי 1:3 על הפועל ר״ג, ותשחק בעונה הבאה בליגת העל. לוד ניצחה גם היא אך זה לא הספיק

7 שנים אחרי שירדה לליגה הלאומית, ושנתיים לאחר שהתדרדרה עד לליגה א', הפועל כפר סבא השלימה היום (שישי) את חזרתה לליגת העל. הירוקים של פליקס נעים ניצחו את הפועל רמת גן במחוזר הנעילה, והצליחו לנצח 1:3 ולמעשה להשלים את המשימה ולהעפיל לליגת העל.

הפועל כפר סבא הקדימה את בני לוד השלישית, ערב המחזור בשתי נקודות והחזיקה בהפרש שערים עדיף בהרבה (+9), כך שבמקרה של ניצחון שלה, ניצחון של לוד על אחי נצרת היה הופך לא משמעותי.

4,000 אוהדים ירוקים מילאו את וינטר וסידרו לאורדונים קופה יפה, בדיוק כפי שקיוו. האחרונים פתחו ללא איסואנילה לינגנה שנבחן שאמור להשלים את מעברו להפועל ת"א.

מי שציפה שר"ג תשמש תפאורה, לפחות בדקות הראשונות - טעה. בדקה ה-6 הגביה לירן כהן לרחבה ודידייה ברוסו נגח פנימה. 0:1 מדהים לר"ג. בעילוט כבר החלה לוד להגביר את הלחץ מול אחי נצרת שהגיעה כצפוי בהרכב חסר מאד. כבר בדקה ה-7 הדביק מחמוד עבאס כדור במשקוף.

הדקות בוינטר היו של ר"ג שלא הייתה רחוקה מלהדהים את הירוקים. בינתיים, בדקה ה-18 עלתה לוד ליתרון שינון ברדה בעט, הכדור פגע בידו של בלם אחי, סביטי ליפניה ברחבה והושפט הורה על הנקודה הלבנה. סאלם אבו סיאם לא התקשה וירה פנימה, 0:1.

לוד שכבר רצתה לפחות הפרש שערים החלה להגביר את הלחץ ובדקה ה-28 לקח טועמה כדור חופשי שנחת על ראשו של ינון ברדה שבנגיחה קשתית קבע 0:2. שש דקות חלפו ולוד כבר עם השלישי כשברדה השלים צמד.

בדקה ה-37 החלום של לוד להפתעה בוינטר ספג מכה קשה. ריף מסיקה שלח את טל בנש שבעט מתוך הרחבה לפינה הרחוקה וקבע 1:1. כעת לוד צריכה עוד 7 שערים כדי לעלות ליגה אך באותה הדקה היא השיגה את הרביעי שלה כשמשה בן לולו לא התקשה מול שוער הנוער של נצרת וקבע 0:4.

ממש על סף המחצית גם בלוד כבר חדלו להאמין שיהיה כאן נס. ריף מסיקה הגביה כדור קרן, אלירן סיימון נגח כדור שפגע בריף פרץ וחדר פנימה, 1:2 לכפ"ס והכרטיס לליגת העל קרוב מתמיד.

במחצית השנייה הורידה לוד הילוך עובדה אותה ניצל אנס דבור כדי לצמק בדקה ה-54. דקתיים מאוחר יותר עשה אימורו לוקמן בנגיחה את החמישי של לוד אך בדקה ה-60 שלח מסיקה את רן יצחק לאחד על אחד מול שוער ר"ג, פשכצקי שהצליח לבלום את החלוץ אך זה לא ויתר והשכין את הריבאונד ברשת.

לוד הרימה ידיים ובדקות שנותרו ספגה עוד צמד. עידו אקסברד צימק ל-5:2 בדקה ה-70 ואמג'ד סולימן חתם בעצם את תוצאת המשחק, 3:5 ללוד.

בוינטר המשחק היה גמור, כפ"ס עוד יכלה להגדיל את התוצאה אך מי יזכור זאת לאחר שריקת הסיום. זו מצאה את הירוקים חוגגים עם האוהדים עלייה שנייה ברציפות והפעם לליגה של הגדולות באמת. מזל טוב!


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מגיע להם!!!
(רחובותי: 20:05 22-05-2015)
כל בכבוד לפועל כפר סבא - לשחקנים, למאמן ולהנהלה. הקבוצה ידעה לצאת יפה מהמשבר של אמצע העונה ולסיים בפיניש/ נהדר!!!
3
רק לא אבו סובחי
(אוהד כדורגל: 07:14 23-05-2015)
תודה לאל שהאיר את אבו סובחי(אינדיאני ים תיכוני)בליגת העל .לא חסר בליגת העל בהמות לא צריך גם אותו.ןלאחי נצרת לא נמאס לכם למכור משחקים .
4
תוספת ל-1
(רחובותי: 11:29 23-05-2015)
וכמובן, הקהל בנהדר היה חלק מהקבוצה לאורך כל השנה.

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?