הפועל רובי שפירא בוחרת הנהלה

בוחרים הנהלה (פייסבוק עיר הפועלים) בוחרים הנהלה (פייסבוק עיר הפועלים)
ב-4 ביוני יפגשו חברי העמותה ויקבעו את חברי ההנהלה של הקבוצה לקראת העונה הבאה. במועדון סיפרו כי לא צפוי שינוי מהותי. לאחר הבחירות יקבע זהותו של המאמן

אז נכון, אלו לא בחירות לא כנסת, לא למועמדים להדחה ב'אח הגדול' ואפילו לא אירוויזיון, אבל כל אוהדי הפועל 'רובי' שפירא קבעו את ה-4 ליוני כיום הבחירות של ההנהלה החדשה שתנהל את הקבוצה בעונה הבאה.

מספר חברי עמותה הציעו את עצמם להנהלה שתהיה אחראית למועדון ותיפתח בתוכניות לקראת העונה הבאה. בקבוצה סיפרו השבוע כי לאחר שהסתיימה העונה האחרונה, החלו המחשבות לקראת העונה הבאה, והמטרה הראשונה היא לקבוע הנהלה.

לאחר מינוי ההנהלה יקבעו בקבוצה את תקציב המועדון, וכמובן את זהותו של המאמן, כאשר חנא פרהוד, שהעלה את הקבוצה מליגה ג' לליגה ב', זוכה להערכה רבה וצפוי להמשיך במועדון. בדומה לפרהוד, שחקנים רבים כבר הביעו את נכונותם להמשיך בקבוצה גם בעונה הבאה.

"אנחנו שמחים להיות חלק מהפרויקט הנפלא הזה והעונה הראשונה נתנה לנו רק תיאבון להמשך" אמר אחד מכוכבי הקבוצה כפיר לייבוביץ'.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אחלה
(משה ניר: 20:29 31-05-2015)
מהדים מה אנשים עושים מאהבה תמשיכו כך בסוף עוד תיהו אלופים ובנינו אתם כבר עכשיו אלופים
2
ליגה ב זה ליגה ג
(יוסי: 08:24 01-06-2015)
בליגה ב עיר הפועלים יאכלו קש, נסיעות לכבול מנדא סכנין, עכו.. ליגה ב צפון א זה לא ליגה ג
3
בבקשה
4
שכחתם
(המבין : 20:01 01-06-2015)
את מומי פרץ . שימכור נקניקיות . רמי אוחיון . רונן מאילת . נדב אלקובי . ואמיר סיידא

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?