צחי אילוז מציג: מנתניה לפתח תקוה

צחי אילוז (בצהוב) צחי אילוז (בצהוב)
הכוכב הגדול של כדורגל החופים, בחר לעשות צעד משמעותי העונה כאשר עזב את נתניה לטובת עמדת המנג'ר בפתח תקוה, כאשר קיימת האפשרות כי ישמש כשחקן פעיל

עירוני פתח תקוה נחשבת לאורך שנים אחת הקבוצות הסימפטיות בליגה, כאשר פעם אחת אף זכתה באליפות הליגה. בשנה האחרונה הגיעה הקבוצה לגמר, אך הפסידה למכבי נתניה' והעונה רוצים במועדון להניף את הצלחת, ולשם כך הביאו לתפקיד המנג'ר את מלך החופים צחי אילוז.

בפתח תקוה מאמינים כי דווקא אילוז יצליח לבנות סגל חדש ורענן לקבוצה שתהיה ההפתעה הנעימה של הליגה. המאמן אכן החליט לבנות סגל חדש כמעט לחלוטין, בשער, לקח דווקא את אחד השוערים הטובים בליגה, אסף רז, ששיחק בשנים האחרונות בראש העין. בהגנה המאמן הביא לקבוצה את הבלמים אור הרשקוביץ' ויעקב אבבא, ובקישור ישחקו תגליות ליגה א' בעונה האחרונה יותם נגר ואילון אלימלך. בנוסף, גם גדעון שרביט ימשיך להוביל את השושלת של הקבוצה ויביא את הניסיון שלו לחול בפול,. בהתקפה ישחק פיטר אמולה הבלתי נגמר.

בפתח תקוה מבינים כי הקבוצה חייבת חיזוק ומחפשים לקבוצה עוד שני שחקני שדה ושוער נוסף. אגב, בתחילה אילוז הגיע לקבוצה על תקן מנג'ר בלבד, אך לאחר מספר אימונים חזר לשחק בחול, ולא מן הנמנע שישמש כמאמן שחקן בקבוצה.

"אני מאמין מאוד בקבוצה הזאת. היא רק בשלבי בנייה אבל נמשיך להתאמן קשה עד פתיחת הליגה ונקווה לתוצאות טובות. אין ספק שאנחנו חייבים חיזוק" אמר המאמן. הקבוצה מתנהלת עם התרומה של איש העסקים, גל חצור, ובעקבות הגב הכלכלי ככל הנראה הקבוצה תצרף שחקן זר.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
סתם אפס
(דני קישקשטוב: 18:30 08-06-2015)
מלך השרוכים אולי.
3
היה ונשאר מלך החופים יאלה הפועל
(בהצלחה פתח תקווה : 12:36 09-06-2015)
4
הם עןשים אימונים שעוד לא ראיתי בחופים צחי מביא שיטות שונות ומעניינות שמעניין לראות אם יצליחו בכל מקרה השחקן הכי גדול שראיתי אי פעם בחופים

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?