הפרוייקט המרגש של החופים: בני יהודה "ניצן"

קוסטיקה, גורמזנו וכהן קוסטיקה, גורמזנו וכהן
הקבוצה שהוקמה לזכרו של ניצן שירזי ז"ל, תשחק את משחקה הראשון בליגה החופים ביום שישי הקרוב. מאמן הקבוצה נמרוד קוסטיקה: "כל ניצחון וכל שער זה בשביל לעשות הרגשה טובה למשפחת שירזי"

נמרוד קוסטיקה, מי שיצעיד את החבורה הכתומה בליגת החופים, היה אחד החברים הקרובים של ניצן שירזי ז"ל. רגע אחרי הטרגדיה שפקדה את עולם הספורט הישראלי החליט קוסטיקה לפנות למשפחה ולהקים קבוצה כדי להנציח את שמו של ניצן.

עד מהרה העניינים החלו לרוץ ויחד עם העזרה של קובי רפואה החלו בבניית הקבוצה: "קובי פנה לשינו זוארץ שלא הסס בכלל וישר הסכים לעזור וכמובן שתרם סכום כסף נכבד מאוד. יחד איתו הגיעו שני שחקנים נוספים שהתאמנו תחת ניצן שרתמו כסף וכמובן ברק אברמוב, איתן אהרון ("שמש דגים"), ושלומי טוב ("א.ש פרזול) שתרמו כל אחד מהם כדי שהקבוצה הזאת תצליח" אמר קוסטיקה.

"הדבר הכי חשוב לנו הוא לכבד ולהנציח את ניצן, כל ניצחון וכל שער זה בשביל לעשות הרגשה טובה למשפחת שירזי. כמובן שמבחינה מקצועית רוצים להצליח ושואפים להגיע לפיינלפור. אנחנו מנסים בכל מאמץ להנחית שני זרים שישדרגו את הסגל" הוסיף המאמן.

בין שחקני הסגל ניתן למצוא את שרון גורמזנו המכונה "גולמזנו", מאיר כהן, עומרי אטיה ורומן מלכוב. המשחק הראשון של בני יהודה יהיה נגד כפר קאסם. המאמן ביקש להוסיף: "מגיעה מילה חמה גם לאשר עזרן שחברנו אליו ויחד הקמנו את הדבר הגדול הזה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
נותנים לכם הראש בני יהודה
(חולוניה: 19:26 09-06-2015)
2
בהצלחה
(איציק בני יהודה: 00:22 10-06-2015)
3
אתה אח אהוב
(תמיד נותן מהלב: 09:24 10-06-2015)
אוהבים אותך זה העירקי
4
מרגש! כל הכבוד
(גולן: 18:16 11-06-2015)
אבל למה חולצה כחולה ולא כתומה?
5
בהצלחה נמרוד
(חולון חופים: 09:24 12-06-2015)

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?